Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Comercialización e Investigación de Mercados Logo del portal

Nova eina de formació interactiva per a la docència

  • 16 noviembre de 2020
Nueva herramienta de formación interactiva para la docencia distinguida como buena práctica por la EU

Distingida com a bona pràctica per l'EU

Professors i investigadors del grup de recerca DigitalMarketing.com del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Enrique Bigné, Carla Ruiz, Luisa Andreu i Alberto Badenes, han participat en el projecte "Future-Proof Your Classroom: Teaching 2030" juntament amb 8 universitats europees, coordinats per la University of Applied Sciences Burgenland (Àustria).

L'objectiu d'aquest projecte Erasmus + KA2 és preparar els professors actuals per afrontar els reptes en la docència que sobrevindran en la pròxima dècada, incloent les destreses tècniques per al maneig d'Aula Virtual, software de videoconferència i xarxes socials a les classes, les habilitats comunicatives necessàries en aquests nous entorns i un coneixement més profund de les noves generacions d'estudiants, els seus valors i inquietuds.

Com a resultat d'aquest projecte, s'ha dissenyat un curs gratuït en línia d'accés obert, que consta d'un llibre interactiu (cBook) amb contingut teòric, eines i activitats per a la correcta aplicació de la metodologia de blended learning, i un manual (iLAB) que permet aprofundir en els conceptes més importants i ofereix activitats pràctiques addicionals. El curs és en anglès, i ja està disponible en accés lliure. El projecte ha rebut la distinció de bona pràctica per la Unió Europea

Es pot accedir a tota la informació sobre el projecte en aquest enllaç:

https://teaching2030.eu/projekt/

I accedir als materials a través d'aquest enllaç:

https://teaching2030.eu/kurs/

Desitgem que puga ser de la major utilitat per a tots.