Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Filología Catalana Logo del portal

Taller de gestió emocional i creativa de la defensa oral del TFG, a càrrec de Fani Grande

  • 22 marzo de 2024
Image de la noticia

El dia 27 de març, de 17 a 19 hores, tindrà lloc a l'aula 108 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el Taller de gestió emocional i creativa de la defensa oral del TFG, a càrrec de l'escriptora Fani Grande, organitzat pel Grup Consolidat d’Innovació Docent TREFINCAT.

L'escriptora Fani Grande coordinarà el Taller de gestió emocional i creativa de la defensa oral del TFG, adreçat als estudiants de l'assignatura Treball Final de Grau de Filologia Catalana. Fani Grande és comunicadora amb una llarga trajectòria professional especialitzada en l'àmbit de la comunicació eficaç en públic (https://fanigrande.es/trayectoria).

El Grup Consolidat d’Innovació Docent TREFINCAT, en el marc del projecte d'innovació docent «Metodologies, eines i recursos TIC per al TFG» (CONSOLIDA_PID, UV-SFPIE_PID-2737011) organitza aquest taller amb l'objectiu de reforçar les habilitats comunicatives orals del estudiants de TFG de Filologia Catalana.

El taller té la intenció de proporcionar als estudiants estratègies per gestionar aspectes emocionals relacionats amb l’oralitat formal i treballar a través del lèxic una vinculació més amable amb el propi treball i amb els continguts del TFG escollit.