Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Óptica y Optometría y Ciencias de la Visión Logo del portal

Seleccionats dos projectes d'innovació docent

  • 18 julio de 2023
Image de la noticia

Projectes d'innovació docent de professores/s del Departament d'Óptica i Optometria i Ciències de la Visió seleccionats per a la seua exposició en la IX Jornada d'Innovació Educativa de la Universitat de València.

El passat 12 de juliol es van presentar, en la IX Jornada d'*Innovació Educativa, els dos projectes d'innovació educativa duts a terme durant el present curs pels professors Daniel Monsálvez Romín i Susana Ortí Navarro, com a coordinadors dels projectes, al costat de les professores Mª Amparo Díez Ajenjo, Mª Carmen García Domene, Mª José Luque Cobija i Ana Tauste Francés, així com el professor José Juan Esteve Taboada.
El professorat forma part del “Grup d'Innovació Docent en Optometria i Ciències de la Visió” (Ref. GCID23_2586221) i està compromés, des de fa diversos anys, amb metodologies actives per a millorar l'aprenentatge de l'estudiantat del Grau en Òptica i Optometria de la Universitat de València.
Tots dos projectes van ser seleccionats per a la seua exposició oral dins de la jornada, celebrada en el Jardí Botànic de la Universitat de València, i organitzat pel Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació i el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València.
Es van explicar els resultats i l'elaboració dels dos projectes, “Interpretació d'imatges oculars i conceptes d'optometria a través d'una "escape room" col·laborativa” i “Aprenentatge entre iguals aplicant la ludificació mitjançant el joc Times up”.
El professorat assistent, d'altres graus de la Universitat de València, va mostrar gran interés pels dos projectes.