Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

Membres del Programa de Doctorat en Psicologia dels RH organitzen una sessió interactiva sobre el catedràtic José María Peiró

  • 17 de novembre de 2022
Sessió informativa

El passat 16 de setembre, en el congrés Internacional de Psicologia del treball i els Recursos Humans, en honor al catedràtic de Psicologia Social José María Peiró, un grup de doctorands del programa va organitzar una sessió interactiva.

Aquesta sessió va ser coordinada per Tobias Hauth i Baltasar González i amb el suport de Meritxell Bretos, tots membres i exmembres del programa de Doctorat en Psicologia dels RH. En ella, es va utilitzar l'eina web Mentimeter per a exposar i “examinar” als assistents sobre anècdotes i curiositats vinculades a la vida de José María Peiró, especialment en la seua etapa de doctorand i inici de carrera. Es van exposar curiositats sobre la seua tesi doctoral, els seus primers congressos internacionals o la seua contribució a la Psicologia organitzacional mitjançant la direcció i codirecció de 70 tesis doctorals al llarg de la seua carrera. 

Després d'això, la segona part de la sessió va consistir en una descripció conjunta de la persona de José María, mitjançant l'elaboració de dos núvols de paraules. 

 

Núvol de paraules


 La primera d'elles, descrivint-lo en l'àmbit professional, va destacar qualificatius com a inspirador, treballador, brillant i humà. La segona, centrada en José María com a persona, va evocar qualificatius com a proper, amable, generós, afable i amic, entre altres. 

Aquesta sessió interactiva va finalitzar amb un últim núvol de paraules generada per alguns dels seus doctorands, els quals també van coincidir a considerar a José María Peiró com una persona visionària, diligent, col·laboradora i inspiradora.