University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza un taller sobre testing i integració contínua de programari

  • December 13rd, 2021
La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza un taller sobre testing i integració contínua de programari

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat al testing i a la integració contínua de programari, que se celebrarà entre les 9:00h i les 11:00h del pròxim dimecres 22 de desembre a l'aula 2.4 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El ponent d'aquesta activitat serà Alejo López, que actualment exerceix com a Consultor Sènior en Capgemini i que compta amb més de 19 anys de carrera professional. Es tracta d'un taller de quatre hores de durada repartides en dues sessions.

La primera sessió, que es farà de manera virtual i asíncrona amb material en vídeo corresponen a dues hores de treball, se centra a entendre en què consisteix la integració contínua de programari, mitjançant l'ús de proves de programari automatitzades, i com es duu a terme aquest procés en Capgemini. La segona sessió es farà amb un taller pràctic de dues hores de durada i se centrarà a realitzar diverses pràctiques sobre els continguts presentats en la primera part.

Els continguts que es tractaran en el taller inclouen introducció al testing, revisió dels tipus de test, enfocaments, bones pràctiques, metodologies i eines i introducció a DevOps mitjançant integració contínua.

La Càtedra CAPGEMINI-UV està dedicada a activitats formatives, culturals, d’investigació i d'extensió universitària com ara xerrades, conferències i beques orientades cap al coneixement i la difusió permanent d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del programari. Així mateix, té com a objectiu establir un vincle al llarg del temps que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.

Programa del taller (clica açí)