University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

La Càtedra Capgemini-UV convoca la VI edició dels premis als millors TFG i TFM de l’ETSE-UV

  • October 19th, 2021
La Càtedra Capgemini-UV convoca la VI edició dels premis als millors TFG i TFM de l’ETSE-UV

La Càtedra Capgemini – Universitat de València a la innovació en el desenvolupament de Software convoca la VI edició dels premis Capgemini-UV amb el motiu de reconéixer l'excel·lència en els Treballs de Fi de Grau i Màster reatlizats per la ETSE-UV durant el curs 2020/2021.

Podran optar al premi aquells alumnes que es troben dins del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica, Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils, Màster en Ciència de Dades o Màster en Bioinformàtica. Així mateix, aquests treballs hauran d'haver sigut defensats en alguna de les convocatòries realitzades durant el curs 2020/2021 i haver obtingut almenys una nota d'un “Excel·lent”.

El jurat, que estarà format pel director de la Càtedra Capgemini-UV i per tres membres del personal especialitzat de Capgemini, farà públic el veredicte durant l'acte de graduació de la ETSE-UV, que es realitzarà el 26 de novembre de 2021. En aquest acte, l'autora o l'autor del treball guanyador rebran un rellotge intel·ligent (model Apple Watch Series 7) i un diploma acreditatiu.

El termini de presentació de candidatures es tancarà el 7 de novembre. Per a la inscripció i més informació consultar aquest enllaç: https://go.uv.es/capgeminiuv/premio2021