University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Premis +Diversos 2024

  • May 2nd, 2024
Premis +Diversos 2024

Premis +Diversos 2024 a la millor idea per a fomenten el tracte respectuós amb la diversitat d’orientacions, identitats i expressions de gènere en l’àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) de la Universitat, incloent les activitats desenvolupades en altres institucions o empreses.

Objecte de la convocatòria

La present convocatòria té per objecte la concessió de premis a la realització de material gràfic en forma de pòster o foto que fomente el tracte respectuós amb la diversitat d’orientacions, identitats i expressions de gènere, tant a l'àmbit universitari STEM, incloent les activitats desenvolupades en altres institucions o empreses, com en la societat en general, fomentant per tant la superació de estereotips i prejudicis que en ocasions existeixen a la societat.

Es plantegen dues modalitats per als premis, una per a estudiantat y professorat de les branques STEM de la Universitat de València i un altra per a la resta, amb l'objectiu de poder comparar la percepció de la diversitat d’orientacions, identitats i expressions de gènere en funció del seu context.

Participants

Es podrà participar tant de forma individual com en equip. Ningú podrà formar part de més d’un equip ni presentar més d’un treball.

Per a la participació com a estudiantat de la Universitat de València cal complir els següents requisits:

Estar matriculats o matriculades en els cursos acadèmics 2022/2023 o 2023/2024 en alguna de les titulacions de grau, màster o doctorat de la Universitat de València.

Premis

Es concedirà 1 premi de 150 euros per a cadascuna de les següents categories:

Modalitat A: estudiantat i professorat de les branques STEM de la Universitat de València

Categoria A1: a la persona o equip que presente el material gràfic amb major nombre de vots i likes a les xarxes socials de l'ETSE-UV.

Categoria A2: a la persona o l’equip que presente el material gràfic amb la millor idea.

Modalitat B: resta de la societat

Categoria B1: a la persona o equip que presente el material gràfic amb major nombre de vots i likes en les xarxes socials de l'ETSE-UV

Categoria B2: a la persona o l’equip que presente el material gràfic amb la millor idea.

El termini de presentació de sol·licituds de participació finalitza el dia 13 de maig de 2024

Convocatòria, inscripció i terminis: https://links.uv.es/F1Rqe4E