University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Èxit de l’ETSE-UV en els premis MOTIVEM 2020 a les millors idees generades per equips de docents i estudiants

  • July 28th, 2020
Èxit de l’ETSE-UV en els premis MOTIVEM 2020 a les millors idees generades per equips de docents i estudiants

La Universitat de València ha atorgat els premis MOTIVEM 2020 que, en aquesta edició, reconeixen cinc idees, una per cada branca de coneixement, desenvolupades conjuntament per equips multidisciplinaris d'estudiants i docents de la Universitat.

Una aplicació mòbil que informa l'usuari de l'impacte mediambiental d'un producte i li recomana una alternativa més ecològica ha sigut la idea mereixedora del premi en la branca d'Enginyeria. L'equip, coordinat per la professora Esther Durá, del Departament d'Informàtica, compta amb les estudiants María Galvañ, Julia Visser, del grau en Enginyeria Multimèdia i Carmen Ruiz del grau de Biologia.

Així mateix, ha obtingut un accèssit l'equip coordinat per la professora Silvia Rueda, del Departament d'Informàtica, amb el projecte Sweat Walk que vol comercialitzar unes sabatilles esportives que mesuren el nivell d'estrés amb dades de biomarcadors de la suor que es transmeten per wifi, amb els estudiants Miguel Ángel Romero, Alejandro Beltrán i Darío Martínez, del Grau en Enginyeria Telemàtica, Saúl Abreu del Grau en Enginyeria Multimèdia i Ana Diaz del Grau de Biotecnologia.

També en l'equip guanyador del premi per la branca de Ciències Socials i Jurídiques, va participar l'estudiant Ana Ávila del grau en Enginyeria Multimèdia.

Images: