University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Premi InnoCampus Explora a la multidisciplinarietat en el TFG

  • July 21st, 2021
Premi InnoCampus Explora a la multidisciplinarietat en el TFG

El grup InnoCampus Explora publica les bases del Premi INNOCAMPUS EXPLORA a la multidisciplinarietat en el Treball Final de Grau.

InnoCampus Explora Burjassot-Paterna és un projecte i una plataforma d'unió i entre els Centres del Campus de Ciències de la Universitat de València. El seu objectiu és la creació de grups multidisciplinaris d'estudiants i professors del Campus de Burjassot-Paterna per a proposar iniciatives de divulgació científica i col·laboració entre els diferents centres. Promocionen així l'acostament multidisciplinari a la ciència i la tecnologia.

El premi InnoCampus Explora a la multidisciplinarietat en el Treball Final de Grau té com a propòsit principal reconéixer i difondre els resultats dels treballs final de grau que tenen un caràcter multidisciplinari. Aquest premi és finançat íntegrament pel projecte d'innovació docent InnoCampus Explora.

Descàrrega les Bases i l'Annex I: https://drive.google.com/file/d/1gnF44g7hcslzXLbg37UkrmFxqI47FmiV/view

Accedeix a la notícia amb la publicació de les Bases: https://www.uv.es/innocampus/es/actividades/premi-innocampus-explora-multidisciplinarietat-treball-final-grau.html