Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

José Vicente Bagán, de la Universitat de València, entre els odontòlegs més influents del món segons un rànquing de Stanford

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de març de 2021
José Vicente Bagán.
José Vicente Bagán.

El Ranking of the World Scientists que elabora la Universitat de Stanford situa el catedràtic d’Estomatologia de la Universitat de València José Vicente Bagán com un dels odontòlegs més influents del món. En la classificació, de 1.237 odontòlegs identificats sols hi figuren set espanyols.

La classificació, publicada en la revista ‘Plos Biology’, es basa en paràmetres que inclouen el nombre de publicacions indexades en Scopus de Elsevier, les cites rebudes, l’índex h, la coautoria i un indicador compost (score). Amb això, s’ha creat una base de més de 150.000 científics de primer nivell en diferents camps. En l’àrea de l’Odontologia s’han identifica 1.237 investigadors al món.

El professor Bagán, amb gran prestigi científic reconegut a escala nacional i internacional en el camp de la Medicina Oral, va ser elegit el 2009 president de l’Acadèmia Europea de Medicina Oral (EAOM). I es va convertir en el primer espanyol a presidir aquesta institució europea.

Autor de 9 llibres d’Estomatologia i de 311 articles científics, ha obtingut 20 premis dins del camp de l’Odontoestomatologia. José Vicente Bagán ha estat director de la revista Medicina Oral, Patologia Oral i Cirurgia Bucal, única revista espanyola d'Odontologia i Estomatologia, i director associat de la revista Oral Diseases. Les dues incloses en el SCI-JCR.