Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Per què a la Universitat de València?

  1. L'Escola de Doctorat de la UV presenta una de les ofertes de doctorat més àmplia de totes les universitats espanyoles, amb 60 programes que abasten totes les branques de coneixement: Ciències Bàsiques i Enginyeries, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Humanitats, i en la qual es troben matriculades més de 4.500 persones.
  2. La UV és una universitat amb vocació internacional. Una de les primeres universitats en recepció d'estudiants Erasmus i membre de l'Aliança d'Universitats Europees Forthem, cofinançada pel Programa Erasmus + i pel Programa d'Investigació i Innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.
  3. L'Escola de Doctorat de la UV potencia la internacionalització mitjançant l'impuls a la realització de tesis doctorals en règim de cotutela i tesi amb esment internacional. Així, al voltant del 30% de les tesis llegides cada curs es desenvolupen en règim de cotutela amb altres universitats o reben l'esment internacional.
  4. La UV realitza una important investigació, tant qualitativa com quantitativa, amb una producció científica que la posicionen entre les primeres universitats espanyoles en tots els rànquings internacionals.Té instituts d'investigació mixtos amb el CSIC i la seua qualitat investigadora es veu també reconeguda amb segells d'excel·lència ‘Severo Ochoa ’ i ‘María de Maeztu’.
  5. La UV disposa de programes propis d'ajudes a la investigació: ajudes predoctorals ‘Atracció de Talent’; Ajudes de mobilitat de caràcter predoctoral, d'estades curtes de professorat en altres països i d'estades d'investigadors convidats; Infraestructura científica; Projectes precompetitius; i programes de suport per a la participació en projectes i altres iniciatives de la UE.
  6. La UV focalitza també la seua activitat en la innovació i la transferència. El seu Parc Científic compta amb més de 90 empreses innovadores de base científic-tecnològica. A més, disposa d'un viver empresarial, per a acollir spin-offs i altres projectes empresarials en  les seues primeres fases de creixement, i tres planters empresarials en els quals s'allotgen startups i empreses recentment construïdes.
  7. La UV disposa d'un programa d'ajudes ‘Valora i Transfereix’ per a la realització de projectes de prova de concepte i, en aquesta línia de transferència a la societat, la seua Escola de Doctorat potència i dona suport a la realització de Doctorats Industrials i altres modalitats de Doctorats en col·laboració amb empreses, entitats i institucions tant del sector privat com del sector públic.
  8. La UV potencia la salut de la comunitat universitària a través de l'esport i per a això compta amb instal·lacions esportives en tots els seus Campus i organitza competicions internes i participa en competicions interuniversitàries i internacionals, en les quals obté uns magnífics resultats. Cal destacar el seu programa d'esport adaptat, les ajudes per a esportistes universitaris i els premis de la Fundació Trinidad Alfonso.
  9. La UV és una universitat centenària, creada en 1499, que compta amb un gran Patrimoni i una gran activitat cultural. El Centre Cultural la Nau, situat en el centre de València i seu inicial de la nostra universitat, és en l'actualitat un espai amb una àmplia activitat cultural oberta a tota la societat. Destaquen, així mateix, el Jardí Botànic, fundat en 1567 lligat als estudis de Medicina i en l'actualitat centre d'investigació i museu viu obert a visitants; el Col·legi Major Rector Peset; o el Palau de Cerveró. La UV compta també amb una Orquestra Filharmònica amb una plantilla de més de 80 músics.
  10. La UV és una universitat pública, solidària, igualitària, sostenible, que desenvolupa el programa ‘ODS: jo sí!’, com a motor de transformació social. La universitat espanyola presencial amb més estudiants amb discapacitat. Una Universitat en la qual totes i tots es poden sentir integrats i respectats, una universitat democràtica i transparent en la qual les i els Doctorands disposen de canals de representació i de participació en la vida universitària i en el govern de la universitat.