University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

Aci tens les bases de participació per a la XV fira-concurs Experimenta 2020

  • November 15th, 2019

INFORMA'T I INSCRIU-TE fins al 2 de febrer inclòs. El 5 d'abril de 2020 t'esperem amb il·lusió i nombrosos premis, inclòs el premi del públic.

La XV fira-concurs Experimenta es celebrarà el 5 d'abril en el carrer major del Museu de les Ciències Príncep Felipe. Aqui pots trobar com participar. ENGUANY COMPLIM 15 ANYS!

Recomanem llegir aquesta guia

Aqui pots trobar exemples de fitxes i aqui trobes els criteris de valoració del jurat.

Comitè organitzador: Chantal Ferrer Roca (coordinació), Miguel V. Andrés, Jordi Vidal, i Amparo Pons.

Col·laboració:Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia - Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICIN), Museu de les Ciències Príncep Felipe, Ajuntament de València, IFIC-Excelencia S. Ochoa, Real Societat Espanyola de Física, Càtedra de Divulgació de la Ciència, Delegació per a la Incorporació a la UV, Centre de Formació i Qualitat (UV), Unitat d'Igualtat, Grup de Treball de Física Arquímedes, Grup Scienceflows, Grup Especialitzat d'Ensenyament de la Física (RSEF), i altres entitats externes entre les que destaquen Caixa Popular, APTCV, Analog Devices i Prodel.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy