University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

Claudia Alexander, física i tecnòloga

  • November 26th, 2022
Claudia Alexander

Es la científica, enguany, en la nostra secció "tu també pots ser..." de las bases de participació de la Fira-Concurs Experimenta 2023

Enguany dediquem la tradicional secció de les nostres bases de participació a CLAUDIA ALEXANDER (1959), Física canadenca especialitzada en geofísica i ciències planetàries. Va estudiar la física dels cometes i es va especialitzar en plasmes espacials i vent solar. Va treballar en la missió Cassini i va ser directora de la missió Galileu a Júpiter i de la missió europea Rosetta.

La Fira Experimenta es proposa fomentar la pràctica de la ciència i la tecnologia i la seua divulgació involucrant en primera persona a l'alumnat d'educació secundària, amb una preocupació i atenció molt especial a la participació activa de les dones en aquests àmbits STEM. Conscients de la importància que tenen els referents, des de fa anys incloem en les nostres BASES DE PARTICIPACIÓ la secció "TU TAMBÉ POTS SER...." dedicada a donar a conéixer multitud de científiques i tecnòlogues que han desenvolupat investigacions, patents o prototips en una gran varietat de temes interessants i amb enorme repercussió social.

CONEIX AQUÍ a totes les nostres científiques y tecnòlogues