University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

la Fira-Concurs Experimenta segueix avant en modalitat no presencial

  • July 13rd, 2020
Image de la noticia

ACÍ tens l'addenda a las bases de la fira: Podràs mostrar el teu treball mitjançant vídeos en youtube.

La XV Fira-Concurs "Experimenta" de Demostracions i Experiments de Física i Tecnologia convocada per la Facultat de Física de la Universitat de València per al 5 d'abril de 2020 va ser suspesa pocs dies abans de la declaració de l'estat d'alarma a causa de la covid19.

La participació prevista de 100 projectes admesos (450 participants d'ensenyament secundari) i d'uns 5000 visitants en el Museu de les Ciències, impedeixen reprendre aquesta iniciativa en modalitat presencial.

Després de realitzar una enquesta al professorat, hem decidit reprendre la fira-concurs Experimenta en modalitat no presencial, de manera que els qui tingueu possibilitat i estigueu disposats a finalitzar el treball experimental iniciat amb el vostre alumnat, pugueu fer-lo, i també tingueu la possibilitat de mostrar-lo.

Els projectes i l'alumnat han de ser els mateixos que es van inscriure per a participar en la fira presencial i que ja apareixen admesos. Els criteris generals són també els que figuren en les bases de la convocatòria: els projectes experimentals han de funcionar i a més, l'alumnat que els ha realitzat els ha d'explicar, incidint de manera especial en els principis físics subjacents que permeten entendre el que s'observa.

Açí tens la ADDENDA a les bases amb tots els detalls de la modalitat no presencial

Aqui trobes recollida TOTA la informació sobre la Fira-Concurs Experimenta 2020, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València en colaboració amb la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICINN) i diferents entitats i institucions.