Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Presentació dels 8 Reptes orientats a la Missió Climàtica València 2030

  • 15 de juny de 2022
Presentació dels 8 Reptes orientats a la Missió Climàtica València 2030
Presentació dels 8 Reptes orientats a la Missió Climàtica València 2030

El proper dimecres 22 de juny a les 10.00 h. se celebrara en el Paranimf de la UPV la Jornada de Presentació de les 8 Consultes Preliminars al Mercat (CPM) orientades a la Missió Climàtica València 2030

Des de la Unviersitat de València, com a ambaixadora de Missions València 2030, el convidem a participar el proper dimecres 22 de juny a les 10:00 h, a la Jornada de Presentació de les 8 Consultes Preliminars al Mercat (CPM) orientades a la Missió Climàtica València 2030, que tindrà lloc en el Paranimf de la UPV (Edifici 3A) de manera presencial i en línia, promoguda pel Ajuntament de València i el centre d'innovació Les Naus.

 

Aquesta consulta de l'Ajuntament s'articula al voltant de les 8 CPMs específiques que constitueixen una crida a l'ecosistema d'innovació per a aportar solucions d'aplicació en qualsevol dels àmbits de transformació que ha d'escometre la ciutat en la proper dècada. Podran trobar les descripcions dels reptes amb més detall en els següents enllaços:

Amb les 8 Consultes Preliminars al Mercat, l’Ajuntament de València persegueix impulsar la col·laboració público-privada social a través de l'eina de Compra Pública d'Innovació per a activar el coneixement i la innovació en el marc de l'Estratègia Urbana València 2030. A més, amb la finalitat d'estimular i canalitzar la cerca de socis que presenten conjuntament una proposta, l'ajuntament ha sol·licitat la col·laboració de la xarxa d'innovació oberta de la Comunitat Valenciana, Innotransfer, en la qual la Universitat de València col·labora.

En els següents enllaços podran trobar el programa i el formulari d'inscripció. La jornada es podrà seguir en línea al següent enllaç.