Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Aules Informàtiques

La Facultat compta amb 3 aules informàtiques amb un total de 72 llocs, situades en la primera planta. Les aules 1 i 2 estan dedicades a la docència, l'aula 3 és de lliure accés per als alumnes del Centre, compta amb 20 llocs i 1 impressora làser. Qualsevol alumne del Centre pot accedir de dilluns a divendres de 9h a 21h ininterrompudament, per mitjà d'una targeta que s'arreplega en consergeria i assigna un ordinador concret durant un temps especificat, per a arreplegar la targeta, cal entregar el carnet d'estudiant.

Sala d'Estudi

La Facultat compta amb una Sala d'Estudi amb 100 llocs, l'accés és lliure per als estudiants del Centre. L'horari és de dilluns a divendres de 8 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 13'30 hores.

Cafeteria

La Facultat compta amb una cafeteria situada en la planta baixa que roman oberta de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. Oferix un servei de menjador amb diversos primers i segons plats a triar. Així mateix, oferix uns bons per a determinats articles.

Reprografia

La Facultat disposa d'un servici de reprografia, està situat en la primera planta.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies