Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Seminari "Menors migrants i dret a l'educació"

  • 11 de desembre de 2018
Image de la noticia

Continuant amb els Seminaris de Formació que organitza el grup POLISOC de la UV en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, el proper dimecres 12 de desembre a les 12 h el professor Jorge Cardona Llorens impartirà la conferència titulada "Menors migrants i dret a l'educació", un tema d'actualitat i d'indubtable transcendència per als actuals i futurs professionals de l'ensenyament.

Jorge Cardona Llorens és en l'actualitat Catedràtic de Dret Internacional Públic en la Universitat de València. Abans ho va ser en les Universitats d'Alacant i Castelló. Ha sigut titular de la Càtedra Henri Rolin de la Universitat del Regne de Bèlgica, així com d'una Càtedra Jean Monnet de Dret Europeu en la Universitat Jaume I de Castelló.

Entre les seues línies de recerca figuren: Drets del xiquet; Manteniment de la pau i la seguretat internacionals; drets de les persones amb discapacitat; dret de la responsabilitat internacional; dret de les organitzacions internacionals; dret dels tractats; Política de seguretat i defensa de la Unió Europea.

Des de 2010 és un dels 18 membres del Comitè dels Drets del Xiquet de Nacions Unides, posat per al qual va ser reelegit en 2014. Presideix el Comitè Autonòmic de la Comunitat Valenciana d'UNICEF-Comitè Español i és membre triat de nombroses societats, consells assessores i comitès internacionals. 

L'acte tindrà lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.