Seminari: "Blockchain y criptomonedas: Aspectos técnicos, económicos y tributarios"

  • May 29th, 2018

El passat dia 23 de maig de 2018 es va celebrar en la Facultat de Dret de la Universitat de València el Seminari: "Blockchain y criptomonedas", amb la participació d'Antonio González Rojas i Salvador Montesinos Oltra.

El primer dels ponents, Antonio González Rojas, va explicar de forma didàctica els fonaments de la tecnologia Blockchain i de la seua aplicació a la generació de criptomonedes. A més, va exposar les implicacions econòmiques d'aquest fenomen fent referència, entre altres aspectes, a les teories econòmiques del valor i dels diners.

A continuació, el Professor Salvador Montesinos Oltra va oferir una panoràmica sobre l'encaix legal de les criptomonedes amb particular referència a les seues implicacions des del punt de vista comptable i tributari, tant per als denominats "miners" que contribueixen a generar-les mitjançant la seua capacitat computacional, com para els qui intervenen en la seua compravenda o, finalment, inverteixen en aquest tipus de monedes digitals o les utilitzen com a mitjà de pagament.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy