University of Valencia logo Logo Department of Financial Law and Legal History Logo del portal

L’Aula Empresocial continua amb el seu cicle de jornades sobre gestió de les associacions

  • November 15th, 2019
Image de la noticia

Els pròxims dies 18 i 20 de novembre tindran lloc dues noves jornades del cicle “La gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals”, organitzat per l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial) de la Universitat de València.

La primera de les cites, el 18 de novembre, tindrà lloc en la seu de la Mancomunitat del Camp de Túria, en la localitat valenciana de Llíria, i la segona d’elles se celebrarà el dia 20 de novembre a Énguera, capital de la comarca de La Canal de Navarrés.

En aquestes jornades, experts ponents seleccionats per la Universitat de València exposaran les principals obligacions legals que afecten la gestió de les associacions, tant des del punt de vista jurídic com dels tràmits relatius a comptabilitat, fiscalitat i obligacions laborals.

Aquests esdeveniments s’emmarquen en el cicle d’activitats que l’Aula Empresocial està portant a terme per la geografia valenciana, i que inclouen també jornades sobre com emprendre des de la perspectiva dels autònoms i sobre l’Economia del Bé Comú aplicada a empreses i ajuntaments.

Presentacions: