Universitat de ValènciaFacultat de Física Logo del portal

Esposició concurs Espectre Visible

  • 14 d’octubre de 2021
Image de la noticia

Durant la setmana de 18 d'octubre a 22 d'octubre, les obres premiades i les presentades al concurs «Espectre Visible» seran exposades a la Facultat de Farmàcia.

L'objectiu del concurs, que va tindre lloc entre juliol i novembre de 2020, era la visibilització de la diversitat afectiu-sexual i de gènere en els àmbits científics, així com el paper de les persones del col·lectiu LGTBI+ en les CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Els premis es van resoldre en novembre de 2020.

El concurs va rebre més de de 20 propostes de temàtiques i formats diversos. D'elles, 8 han sigut premiades per un jurat

multidisciplinari, integrat per membres del col·lectiu, PDI de la Facultat de Física i expertxs externxs, que van destacar l'alta qualitat dels treballs presentats.

L'exposició estarà situada al passadís que connecta la Facultat de Farmàcia amb l'Aulari Interfacultatiu. La inauguració tindrà lloc dilluns 18 d'octubre a les 17:30.

Seguidament, les persones interessades podran assistir a un taller sobre realitats trans, impartit per la divulgadora i activista Kristal Calvo.

El Concurs «Espectre Visible» va estar possible gràcies a una ajuda per a la realització d'activitats socioculturals en matèria de diversitat, del programa «diversitats» de la Universitat de València.

Contacte amb el col·lectiu: e-mail espectrevisible@gmail.com, Twitter i Instagram @espectrevisible