• .

    Food&Health Lab

  • .

    La UV guanyadora en els "Gourmand World Cookbook Awards”

  • .

    Food&Health Lab

investigació químic-nutricional sobre la xufa i l'orxata.

PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI QUÍMIC-NUTRICIONAL DE L'ORXATA DE XUFA.

18/05/17

S’han presentat els resultats científics que van a revolucionar el coneixement de l'orxata.

[Read more]

    Fotografia d'usuaris en rehabilització

    Food&Health Lab forma part de la xarxa de patents de la Generalitat Valenciana

    10/04/17

    Food&Health Lab, impulsat pel professor de la Universitat de València José Miguel Soriano a 2003, forma part de l'univers d'entitats amb propòsits de recerca i innovació què, mitjançant el Banc de Patents de la Generalitat Valenciana, busquen nous acords de col·laboració per tal de millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries.

    [Read more]

      Fotografia de José Miguel Soriano del Castillo

      Nomenen José Miguel Soriano vicepresident de la Xarxa Espanyola d'Estudis del Desenvolupament (REEDES)

      05/04/17

      El professor de la Universitat de València José Miguel Soriano ha estat elegit vicepresident de la Xarxa Espanyola d’Estudis del Desenvolupament (REEDES) en el marc del VII Congrés d’Universitat i Cooperació, celebrat del 29 al 31 de març a la Universitat Autònoma de Madrid.

      [Read more]

         
         
        This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy