
La Universitat de València, en la ronda final de la convocatòria europea “LIVING LAB PROJECTS 2019 SCALING FOR IMPACT: Policy. Growth. Change”
22/07/20

El GASTROLAB - Fernando Sapiña inaugurat per l'ICMUV formarà part del Food & Health Living Lab de la Universitat de València
21/12/18

Tiger nuts in space? The Food&Health Lab of the Universitat de València thinks it is possible
05/09/17

PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI QUÍMIC-NUTRICIONAL DE L'ORXATA DE XUFA.
18/05/17
S’han presentat els resultats científics que van a revolucionar el coneixement de l'orxata.

Food&Health Lab forma part de la xarxa de patents de la Generalitat Valenciana
10/04/17
Food&Health Lab, impulsat pel professor de la Universitat de València José Miguel Soriano a 2003, forma part de l'univers d'entitats amb propòsits de recerca i innovació què, mitjançant el Banc de Patents de la Generalitat Valenciana, busquen nous acords de col·laboració per tal de millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries.