• .

    Food&Health Lab

  • .

    La UV guanyadora en els "Gourmand World Cookbook Awards”

  • .

    Food&Health Lab

investigació químic-nutricional sobre la xufa i l'orxata.

PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI QUÍMIC-NUTRICIONAL DE L'ORXATA DE XUFA.

18/05/17

S’han presentat els resultats científics que van a revolucionar el coneixement de l'orxata.

[Llegir més]

    Fotografia d'usuaris en rehabilització

    Food&Health Lab forma part de la xarxa de patents de la Generalitat Valenciana

    10/04/17

    Food&Health Lab, impulsat pel professor de la Universitat de València José Miguel Soriano a 2003, forma part de l'univers d'entitats amb propòsits de recerca i innovació què, mitjançant el Banc de Patents de la Generalitat Valenciana, busquen nous acords de col·laboració per tal de millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries.

    [Llegir més]

      Fotografia de José Miguel Soriano del Castillo

      Nomenen José Miguel Soriano vicepresident de la Xarxa Espanyola d'Estudis del Desenvolupament (REEDES)

      05/04/17

      El professor de la Universitat de València José Miguel Soriano ha estat elegit vicepresident de la Xarxa Espanyola d’Estudis del Desenvolupament (REEDES) en el marc del VII Congrés d’Universitat i Cooperació, celebrat del 29 al 31 de març a la Universitat Autònoma de Madrid.

      [Llegir més]

         
         
        Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies