La Universitat de València, en la ronda final de la convocatòria europea “LIVING LAB PROJECTS 2019 SCALING FOR IMPACT: Policy. Growth. Change” La Universitat de València, en la ronda final de la convocatòria europea “LIVING LAB PROJECTS 2019 SCALING FOR IMPACT: Policy. Growth. Change” 22/07/20 [Llegir més]
El GASTROLAB - Fernando Sapiña inaugurat per l'ICMUV formarà part del Food & Health Living Lab de la Universitat de València El GASTROLAB - Fernando Sapiña inaugurat per l'ICMUV formarà part del Food & Health Living Lab de la Universitat de València 21/12/18 [Llegir més]
¿Xufes a l’espai? El Food&Health Lab de la Universitat de València creu que és possible ¿Xufes a l’espai? El Food&Health Lab de la Universitat de València creu que és possible 05/09/17 [Llegir més]
PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI QUÍMIC-NUTRICIONAL DE L'ORXATA DE XUFA. PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI QUÍMIC-NUTRICIONAL DE L'ORXATA DE XUFA. 18/05/17 S’han presentat els resultats científics que van a revolucionar el coneixement de l'orxata.[Llegir més]
Food&Health Lab forma part de la xarxa de patents de la Generalitat Valenciana Food&Health Lab forma part de la xarxa de patents de la Generalitat Valenciana 10/04/17 Food&Health Lab, impulsat pel professor de la Universitat de València José Miguel Soriano a 2003, forma part de l'univers d'entitats amb propòsits de recerca i innovació què, mitjançant el Banc de...[Llegir més]
Nomenen José Miguel Soriano vicepresident de la Xarxa Espanyola d'Estudis del Desenvolupament (REEDES) Nomenen José Miguel Soriano vicepresident de la Xarxa Espanyola d'Estudis del Desenvolupament (REEDES) 05/04/17 El professor de la Universitat de València José Miguel Soriano ha estat elegit vicepresident de la Xarxa Espanyola d’Estudis del Desenvolupament (REEDES) en el marc del VII Congrés d’Universitat i...[Llegir més]
Food&Heath participa, a través de la CUNAFF de la FLLA (Fundació Lluís Alcanyís de la UV), en la reunió que es celebra a Oporto amb motiu del projecte europeu CP-Wellbeing Food&Heath participa, a través de la CUNAFF de la FLLA (Fundació Lluís Alcanyís de la UV), en la reunió que es celebra a Oporto amb motiu del projecte europeu CP-Wellbeing 01/03/17 El grup de socis del projecte Erasmus+ "Cerebral Palsy Wellbeing", per a la promoció de l'activitat física i d'una alimentació adequada amb una fort dimensió inclusiva, ha celebrat la seua segona...[Llegir més]
Entrevisten a José Miguel Soriano a propòsit de "El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia" Entrevisten a José Miguel Soriano a propòsit de "El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia" 19/01/17 José Miguel Soriano és l'autor del llibre "El gran libro de la horchata y la chufa de Valencia" guanyador del premi Gourmand World Cookbook Awards.[Llegir més]
Finalitzada la Jornada "Flash Workshop on Diet, Nutrition & Health" de 18 de Novembre Finalitzada la Jornada "Flash Workshop on Diet, Nutrition & Health" de 18 de Novembre 22/11/16 [Llegir més]
Food&health Lab participa en la Primera Jornada “Flash Workshop on Diet, Nutrition & Health" Food&health Lab participa en la Primera Jornada “Flash Workshop on Diet, Nutrition & Health" 15/11/16 [Llegir més]
La Universitat de València, guanyadora internacional en els "Gourmand World Cookbook Awards” per un llibre sobre l'orxata i la xufa La Universitat de València, guanyadora internacional en els "Gourmand World Cookbook Awards” per un llibre sobre l'orxata i la xufa 07/06/16 Els prestigiosos premis Gourmand World Cookbook Awards, els equivalents dels Óscar per a la gastronomia, van reconèixer aquest diumenge 29 de maig en Yantai (Xina) a “El gran llibre de l'orxata i de...[Llegir més]
La Universitat inaugura al Caire la seu del seu Observatori de Nutrició i Seguretat Alimentària La Universitat inaugura al Caire la seu del seu Observatori de Nutrició i Seguretat Alimentària 30/05/16 La Universitat ha inaugurat al Caire (Egipte) la seu del seu Observatori de Nutrició i Seguretat Alimentària per al Món en Desenvolupament. L'Observatori es va constituir en 2007 mitjançant un...[Llegir més]