• Intervenció dietètic-nutricional per a la millora de la qualitat de vida.
  • Aplicació de l'educació alimentària en individus i grups de població.
  • Creació d'una Unitat d'Intervenció Dietoterapéutica per a Malalties Rares que permeta el desenvolupament d'assessorament a nivell de pacients, familiars i cuidadors.
  • Generació de nous mètodes de diagnòstic i d'anàlisis aplicades en l'àmbit de la salut.
  • Aplicació dels sistemes de neurofeedback per a la seua aplicació en l'anàlisi sensorial dels aliments.
  • Anàlisi de components i contaminants alimentaris.
  • Creació de noves textures per a pacients amb problemes de deglució.
  • Aplicació de la gastronomia a la cocinoteràpia com a eina de la millora de la qualitat de vida de pacients amb patologies nutricionals.
  • Utilització d'activitats en el gimnàs inclusiu que permeta ser utilitzat per qualsevol pacient i com a punt de trobada social per a l'enteniment de les patologies que afecten a les persones amb discapacitat.