Logo UVGrado en Ingeniería Electrónica IndustrialEscuela Técnica Superior de Ingeniería (ETSE) Logo del portal

Listado de Vídeos

Lo esencial para el futuro estudiante Erasmus La Coordinadora de movilidad de la ETSE-UV, Xaro Benavent, nos explica en este vídeo los puntos principales que hay que tener en cuenta para realizar una estada Erasmus en cualquiera de sus formas.
En esta entrevista, el coordinador de prácticas externas de la ETSE-UV, Jesús Soret, resuelve las dudas frecuentes de los y las estudiantes antes de hacer las prácticas formativas.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
Vídeo institucional de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Breve recorrido por las instalaciones de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot-Paterna.
Vídeo promocional de l'OPAL de les eixides professionals de les diferents carreres que es poden estudiar a la Universitat de València. Inclou les àrees: ciències bàsiques, ciències socials, comunicació, economia, educació, filologia i traducció, humanitats, jurídica, salut i tècnica.
L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha acollit aquesta setmana a més de 500 alumnes que han realitzat pràctiques en els laboratoris del centre. Els treballs, desenvolupats durant tota la setmana, han sigut adaptats al seu nivell educatiu. L'objectiu principal del programa és la col·laboració de l'estudiantat amb el professorat per a millorar la qualitat docent en els camps de la informàtica i la tecnologia.