• .

  Grau en Biologia

 • .

  Grau en Biologia

Programa de prácticas en EEUU para jóvenes españoles recientemente graduados.

31/12/16

El 27 de juliol es va publicar una resolució del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i de la Secretaria General d'Immigració i Emigració per la qual s'aprova la convocatòria per a la realització de pràctiques laborals en empreses d'Estats Units d'Amèrica.

[Llegir més]

La Universitat i Fisabio participen en un estudi genètic que fixa l’origen del bacteri de la sífilis

12/12/16

Un estudi internacional en el qual ha participat l’investigador i catedràtic de genètica de la Universitat de València i investigador de la Unitat Mixta en Infecció i Salut Pública de la Fundació Fisabio i l’Institut Cavanilles Fernando González, ha demostrat que l’origen de les actuals soques del bacteri causant de la sífilis, 'Treponema pallidum', subespècie 'pallidum' (TPA), se situa en el segle XVIII. El treball, publicat en la revista 'Nature Microbiology', afirma que el bacteri va mutar en el segle XX, després del descobriment i l’aplicació de la penicil·lina, fet que va contribuir a l’actual expansió mundial de la sífilis.

[Llegir més]

  Jorge F. Vázquez-Castellanos, investigador de la Unitat Mixta en Genòmica i Salut de la Fundació Fisabio i la Universitat de València; i María José Gosalbes, investigadora de la Unitat Mixta i del CIBERESP.

  Un estudi de la Universitat, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio revela que els prebiòtics milloren la immunitat de persones amb VIH

  01/12/16

  Un estudi de la Universitat de València, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio ha demostrat que l’administració de prebiòtics influeix en la composició i el funcionament dels bacteris intestinals de les persones afectades pel VIH i que millora paràmetres d’inflamació i funció immunològica. Els resultats, publicats en la revista Mucosal Immunology (del grup ‘Nature’) confirmen que aquests tractaments són efectius per controlar la inflamació crònica que pateixen aquests pacients.

  [Llegir més]

   Estefanía Cerro, Juan M. Fernández, María Sabater, Beatriz Llamusí i Rubén Artero

   Investigadors de la Universitat i d’INCLIVA validen un mètode genètic per tractar la distròfia miotònica de tipus 1

   09/11/16

   Investigadors de la Universitat de València i d’INCLIVA han validat una nova metodologia per al tractament de la distròfia miotònica de tipus 1 a través de l’augment terapèutic del gen ‘muscleblind’ mitjançant el silenciament d’un altre, ‘miARNs’. La recerca, que han realitzat en un model animal i han publicat en la revista Scientific reports, obri la porta a la reducció de l’atròfia i d’altres manifestacions musculars que es deriven de la patologia.

   [Llegir més]

    La Universitat de València participa en AdaptNET, primera xarxa espanyola de recerca en genòmica de l’adaptació

    07/11/16

    La Universitat de València participa en AdaptNET, primera xarxa espanyola de recerca en genòmica de l’adaptació. La iniciativa està coordinada pel catedràtic Julio Rozas, de la Facultat de Biologia i de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la Universitat de Barcelona. Finançada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, la xarxa està integrada per vint-i-quatre laboratoris d’onze centres de recerca de tot l’Estat i aglutina científics de renom internacional.

    [Llegir més]

     des.
     10

     Agenda UV

     + esdeveniments

     Informació

     Caravana per la Pau 2018-2019 d'ajuda humanitària als sahrauis refugiats

     Com tots els anys per aquestes dates, la comunitat universitària del Campus Burjassot-Paterna ha organitzat...

      
     Oberta la inscripció Programa Explorer per a promoure el talent de joves

     Programa Explorer per a promoure el talent de joves. Inscripció oberta

     El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València organitza una nova...

      
     Enquesta al mòbil

     Enquestes d'avaluació de la docència

     Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat de Ciències Biològiques
     Imatge de la portada del video;La Millor Opció
     Imatge de la portada del video;La Universitat de València

     Facultat de Ciències Biològiques

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies