Facultat de Ciències BiològiquesUniversitat de ValènciaGrau en Biològiques Logo del portal

El comité internacional del consorci estudiarà les sol·licituds de preinscripció, sobre la base dels següents criteris/ barems:
1. 55% curriculum vitae (els alumnes se seleccionaran segons el seu expedient acadèmic i en segon lloc es valorarà l'haver cursat matèries atingentes al contingut del màster (fins a 5.5 punts).
2. 15% entrevista pel comité internacional del consorci que avaluaran la capacitació i motivació de l'alumne que asseguren la terminació de les tasques docents i investigadores del màster, així com el maneig dels idiomes assenyalats en el currículum (fins a 1.5 punts) .
3. 20% Pràctica professional en l'àrea de migracions (es tindrà en compte la realització d'intervencions i pràctica professional en l'àrea de migracions) (fins a 2 punts) .
4. 10% de carta de motivació. Es valorarà la motivació, la coherència i la maduresa en l'elecció d'aquests estudis de màster (fins a 1 punt) .

Serà necessari acreditar en el moment en el qual sol·liciten la beca el nivell B2 o similar d'idioma que corresponga al país en el qual realitzarà l'intercanvi (francés o italià) . Als qui vagen a realitzar el primer curs se'ls farà una entrevista en espanyol. El/la candidat/a haurà d'acreditar el coneixement de la llengua castellana en un nivell B2 corresponent al Marc Comú de Referència Europeu (Del seu compliment estarà exempt l'estudiantat que haja realitzat els seus estudis universitaris en llengua castellana)