Facultat de Ciències BiològiquesUniversitat de ValènciaGrau en Biològiques Logo del portal

Es consideren els següents criteris per a la valoració de mèrits dels sol·licitants que vulguen ser admesos en el màster:
1. Nota mitjana de l'expedient acadèmic dels estudis que donen accés al màster.
2. Experiència professional en l'àmbit de protecció radiològica ambiental (per exemple , organismes públics i privats d'investigació, d'enginyeria, de prestació de serveis i UTPRs) obtenint-se el màxim de puntuació amb dos anys d'experiència.

Els mèrits dels sol·licitants es valoraran de manera ponderada de la següent forma:

  1. Nota mitjana de l'expedient acadèmic, un 75% de la valoració total.
  2. Experiència professional en l'àmbit, un 25% de la valoració total.

S'ha indicat que l'idioma d'impartició del màster és el castellà. En aquest sentit, i per al bon desenvolupament de l'activitat acadèmica, els alumnes no natius hauran d'acreditar estar en possessió d'un nivell de coneixement de castellà equivalent al B2 segons el marc comú europeu de referència (MECR) per a les llengües: aprenentatge, ensenyament, avaluació (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, 2002) . Aquest nivell es considera acreditat si el candidat compleix alguna de les següents condicions:
1. Haver obtingut un Grau (o estudi universitari equivalent de l'anterior regulació) en alguna universitat espanyola o estrangera l'idioma de la qual vehicular siga el castellà.
2. Haver cursat estudis bàsics o universitaris en la llengua castellana.
3. Aportar certificat o diploma que siguen equivalents al nivell B2, segons el marc.