Logo UVGrau en Enginyeria QuímicaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Títol propi ‘ Expert Universitari en Reciclatge de Plàstics’

  • 12 de desembre de 2022
Títol propi ‘ Expert Universitari en Reciclatge de Plàstics’

Dirigit al col·lectiu d’Estudiants de Grau i Màster d'Enginyeria Química, actuals i egressats.

El Expert Universitari en Reciclatge de Plàstics és un títol propi de la Universitat de València i l'Institut Tecnològic del Plàstic AIMPLAS, de 15 crèdits de duració, a realitzar-se entre març i juny de 2023, a raó d'un dia de formació per setmana.

L'Expert Universitari en Reciclatge de Plàstics està orientat per a la especialització tècnica de professionals dels àmbits químic, enginyeril i ambiental. Respon a la creixent demanda laboral en l'àmbit de la reducció de residus i la economia circular en el sector plàstic.

La realització d'aquest curs ofereix una visió global del sector de plàstics i característiques dels seus residus per a ser valorats mitjançant reciclatge mecànic i químic, amb especial èmfasi en les prestacions dels materials i substàncies obtinguts per a complir amb les normatives i especificacions per a la seua utilització en funció del sector d'aplicació. A més, a través de les pràctiques extracurriculars voluntàries, l'alumnat podrà incorporar-se a les empreses del sector de reciclatge i de matèries primeres, per a una major aplicació dels coneixements adquirits.

En definitiva, la realització d'aquest títol facilitarà a l'alumnat la incorporació laboral a les empreses de reciclatge o als departaments de R+D, qualitat o producció de les empreses del sector del plàstic que introduïsquen en els seus productes material reciclatge.

Tota la informació pot trobar-se en la pàgina web:

https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_de_ciencias_y_tecnologia-8/reciclado-plasticos/home.htm