Logo UVGrau en Enginyeria QuímicaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Cinquena Edició Curs Keithley

  • 17 de juliol de 2019

Durant la setmana del 8 al 12 de juliol es va celebrar la 5a edició del curs pràctic “Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell-Curs Keithley”.

 A les 6 experiències d'altres anys s'han afegit 4 noves millorant per tant l'oferta experimental. La finalitat del curs és oferir un espai perquè els estudiants coneguen i utilitzen les capacitats de mesura bàsiques d'equips electrònics propis d'un laboratori d'investigació i que per la seua naturalesa no són accessibles en els estudis de Grau i de Màster.

D'especial interés han sigut les experiències relacionades amb la font de corrent AC+DC 6221 (caracterització d'un elèctrode de conductivitat) o amb les rutines de mesura de l'electròmetre 6517A (mesura de resistivitat).

El curs està dirigit a estudiants d'últims anys dels Graus en els quals s'adquirisquen competències en mesures experimentals (Enginyeries en Electrònica i Química, Graus en Física, Química i Biologia). En l'edició d'enguany han assistit un total de 18 estudiants procedents d'Enginyeries Electrònica Industrial, de Telecomunicació, Màster en Enginyeria Química i de doctorat).

Imatges: