Logo UVGrau en FísicaFacultat de Física Logo del portal

Instruccions per a reservar instal.lacions

 

 • RESERVA DE PISTES DE PÀDEL / TENNIS / FRONTÓ

 1. Les reserves es realitzaran preferentment per telèfon, dins de l’horari d’obertura de la instal·lació, amb una antelació màxima de 2 dies. En el moment de la reserva, s’informarà a l’usuari/a de la limitació d’accés a les instal·lacions i d’aquest procediment, en especial en relació amb els  punts 2, 3 i 4.
  •             -Telèfon Campus de Blasco Ibáñez: 963983236 (Ext. 52030)
  •             -Telèfon Campus de Tarongers: 963828844 (Dies festius: 963828843)
 2. L’us de les pistes requerirà sempre el pagament del preu de reserva d’ús puntual indicat en el Reglament de Execució Pressupostaria de la UV i en la WEB del Servei d’Esports. El pagament es realitzarà exclusivament mitjançant targeta bancària a la caseta de control d’accés i s’haurà d’efectuar abans de fer ús de la pista.
 3. Les reserves es podran cancel·lar telefònicament fins a 3 hores abans de l’inici de l’hora reservada, tret d’inclemència meteorològica que impossibilite el desenvolupament de la partida, la qual cosa implicarà la cancel·lació automàtica.
 4. En el cas que no s’utilitze una reserva que no s’haja cancel·lat dins del termini establert, es requerirà el seu pagament a la persona que haja realitzat la reserva. De no pagar-se l'esmentada reserva, podrà comportar el bloqueig de la targeta en el sistema d'accés a leds instal·lacions esportives de la Universitat de València.
 5. L’ús de les pistes sense pagament, amb o sense reserva prèvia, podrà comportar el bloqueig de la targeta en el sistema d’accés a les instal·lacions esportives de la Universitat de València.

 

 • RESERVA D'ALTRES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES

 1. Les reserves es sol·licitaran per correu electrònic, amb una antelació mínima de 2 dies, adjuntant l’imprès de sol·licitud, degudament complimentat.
 2. El Servei d’Esports, revisada la instal·lació sol·licitada i la seua disponibilitat, comunicarà per correu electrònic al sol·licitant el preu del lloguer i l’informarà de la limitació d’accés a les instal·lacions.
 3. El sol·licitant haurà d’enviar el justificant de la transferència bancària realitzada al compte:     Universitat de València. Servei d’Esports.
 • Bankia ES39 2038 9651 61 600016351
 • Una vegada rebut el justificant, es confirmarà la reserva al sol·licitant per correu electrònic.

El lloguer o reserva de les instal·lacions és per a practicar un esport. En cap cas s’impartiran classes o altres activitats diferents.

 

 • RESERVES AL CAMPUS DE BURJASSOT

El Servei d'Esports no disposa d'instal.lacions pròpies al Campus de Burjassot, però existeix un conveni amb l'Ajuntament de Burjassot pel qual, amb la presentació del carnet de la UV quan es realitza el pagament, se us aplica un descompte del 50% a les taxes de lloguer. 

INSTAL.LACIONS:

 1. Al Poliesportiu Municipal: pistes de Futbol Sala, Bàsquet, Frontó, Tenis, Futbol 7, Futbol 11 i Minibàsquet. Reserves al telèfon 96 364 34 65.
 2. Al Pavelló Cobert: Futbol Sala i Bàsquet (actualment no es poden fer servir per ser centre de vacunació. Es preveu que al setembre es trobarà disponible) Reserves al telèfon 96 390 13 98.

 

 • AFORAMENTS MÀXIMS
 
INSTAL.LACIÓ AFORAMENT
BÀSQUET 16
CAMP DE TIR AMB ARC

15

FUTBOL 32
FUTBOL SALA 16
FUTBOL 7 20
PÀDEL 4
TENIS 4
VOLEIBOL 16
VOLEI PLATJA 10

 

 • CONTACTE

  • Per resolder qualsevol dubte podeu contactar amb:

   Francisco Vicent Miralles

   Coordinador d’instal·lacions
   SEFI Campus Blasco Ibáñez
   Av. Menéndez Pelayo, 19
   Telèfon: 96 398 32 30

   Joan Gandia Sanchis

   Instal·lacions
   SE Campus Tarongers
   C. Albalat dels Tarongers, s/n
   Telèfon reserves: 96 382 88 44