Logo UVGrau en Geografia i Medi AmbientFacultat de Geografia i Història Logo del portal

D'acord amb el que es preveu en l'article 18 del Reial decret 822/2021, de 28 de setembre, amb caràcter general podran accedir a ensenyaments oficials de Màster els qui reunisquen els requisits exigits:

1. Estar en possessió d'un títol universitari oficial de Graduada o Graduat espanyol o equivalent, o en el seu cas disposar d'un altre títol de Màster Universitari, o títols del mateix nivell que el títol espanyol de Grau o Màster expedits per universitats i institucions d'educació superior d'un país de l'Espai Europeu en Educació Superior que en aquest país permeta l'accés a ensenyaments de Màster.

2. Així mateix, podran accedir els titulats conforme a sistemes educatius aliens a l'Espai Europeu d'Educació Superior, que equivalguen al títol de Grau, sense necessitat de l'homologació dels seus títols, prèvia comprovació per la Universitat que aquells acrediten un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten al país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de postgrau.