Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

Documentació necessària (veure l'enllaç d'instruccions generals per emplenar els corresponents documents)

Abans d'anar-te'n:

 Heu de dur aquests documents tots junts. No podem acceptar documentacions incompletes. En el cas de que la teua data de partida siga anterior a la data de  matrícula, pots encarregar a un familiar o amic que et matricule (model d'autorització) i lliure aquesta documentació en el teu nom:

  • Còpia de la teua matrícula (vistiplau) en la Universitat de València del curs 2012/2013, en la qual consten els crèdits internacionals dels quals t'has matriculat (de tot el que cursaràs a la universitat de destinació, et matricules en un bloc de crèdits internacionals). 
  • Acceptació, compte corrent i fiador solidari (Utilitzeu "Crear document d'acceptció Beca Erasmus) S'ha de presentar el document original acompanyat de la fotocòpia del DNI del fiador solidari i fotocòpia de la llibreta o c/c del banc (has de ser titular del compte que indiques).
  • Declaració jurada (original) de no estar incurs en cap de les causes de prohibició de l'article 13 de la llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
  • Còpia de l'assegurança mèdica: com la  teua destinació no pertany a la Unió Europea, necessitaràs contractar una assegurança  internacional (algunes universitats estrangeres exigeixen que siga aquella que elles ofereixen).
  • Manual de la Aplicació Informàtica per fer el contracte d'estudios.

Quan arribes:

  • Certificat de Incorporació. Has d'enviar-nos per fax (34-963983462) o per correu (escanejat a relaciones.internacionales@uv.es) el document  "Confirmation of arrival and registration/Confirmació d'arribada", degudament signat i segellat per la universitat de destinació. Et recomanem que conserves una còpia com comprovant personal. La tramitació del pagament de les beques es farà per ordre de recepció d'aquest document.

Important: Per a rebre el primer pagament de la beca és necessari que ens hages presentat tota la documentació descrita en els punts anteriors. Per tant, no s'ingressarà el 70% corresponent a la beca si una part d'aquesta documentació no l'has lliurada a l'oficina de relacions internacionals.

A la tornada:

Important: No podrem ingressar el 30% corresponent a cada beca, si falta una part d'aquesta documentació.
A més l'estudiant haurà de superar com a mínim el 50% dels crèdits internacionals en què s'ha matriculata a la Universitat de València atés que l'objectiu del programa de mobilitat és obtenir un aprofitament acadèmic a una altra universitat i per aquesta raó es rep la beca. En cas contrari, haurà de reintegrar la totalitat de la quantia rebuda com a beca.

Altres documents:

  • Imprés de renúncia. Dirigit a Relacions Internacionals, presentant el document en Registre General o Auxiliars de la Universitat de València.

Informació sobre el visat

Serà necessari la tramitació d'un visat d'estudiant a l'Ambaixada o Consulat del país de destinació. Per a poder gestionar el visat, primer hauràs d'haver rebut la carta d'acceptació per part de la universitat de destinació.
La teua ambaixada pot ajudar-te. T'aconsellem que consultes la pàgina web del Ministeri d'Afers Exteriors.

Trobaràs informació per a espanyols amb estada transitòria a l'estranger.
Qui haja de viatjar a l'estranger, ha de  tenir en compte que no hi ha prou amb comprar un passatge aeri i fer l'equipatge, sinó que ha d'ocupar-se d'altres qüestions relacionades amb el viatge, necessàries per a la seua tranquilitat i per a tornar sense contratemps.

Consultar fitxa del país de destinanció/trànsit en recomanacions de viatge, per a saber si necessita vacunar-se i quina documentació necessita per a viatjar. No deixe d'anotar la adreça i número de telèfon del Consulat i de l'Ambaixada d'Espanya. Per a això, visite  les recomanacions de viatge de la pàgina web del Ministeri d'Afers Exteriors.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies