Logo UVGrau traduccióFacultat de filologia Logo del portal

Convocatòria MOOC i OCW
Convocatòria MOOC i OCW

Convocatòria del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, per al desenvolupament de projectes d'elaboració de material docent MOOC y OCW

La present convocatòria pretén desenvolupar de manera sistemàtica la nostra inversió en difusió del coneixement, tant a través de la publicació de material docent pertanyent a assignatures de les titulacions de la UVEG, com, de manera especial, a través d'un ferm impuls de la formació en línia, principalment a través de cursos MOOC, però també en altres modalitats més específiques i adaptables a les necessitats de la nostra universitat i al context cultural de la societat valenciana.

La Universitat de Valencia ha fet, des del curs 2008, una aposta decidida per la publicació de material educatiu en format digital i en obert, que es va concretar en diverses convocatòries d'Open Course Ware (OCW) entre 2008 i 2016, i en dos convocatòries de Massive Online Open Courses (MOOC), en 2016.

L'Open Course Ware ( ocw.uv.es) de la Universitat de Valencia és un dipòsit de materials docents en accés obert que correspon a assignatures dels actuals plans d'estudis de la UV. Els cursos MOOC són cursos de formació a distancia que es basen en l 'accés al coneixement de forma oberta, gratuïta i en línia, i volen arribar al màxim nombre d'usuaris possibles, amb una metodologia participativa i col·laborativa. La Universitat de València considera prioritari i estratègic participar en aquesta iniciativa, i per això es proposa el disseny d'una sèrie d'accions, ajudes i incentius per fomentar la creació i el desenvolupament de MOOC de qualitat.

Les sol·licituds es tramitaran mitjançant la plataforma ENTREU preferentment.

 

Data De 17 d’abril de 2019 a 13 de maig de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

On-line

 
Organitza

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

https://www.uv.es/sfpie

 

Contacta udie@uv.es

 
Més informació