Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
Claustre.
És l’òrgan màxim de representació de la comunitat universitària. El formen el rector o la rectora, que el presideix, el secretari o la secretària general, el gerent o la gerenta i 300 membres, dels quals 153 són representants dels professors i professores funcionaris doctors, 38 de la resta del personal docent i investigador, 75 dels estudiants i estudiantes, 4 dels becaris i becàries d’investigació i 30 del personal d'administració i serveis.
Normativa sobre eleccions

Aquest procés de renovació de la representació dels estudiants al Claustre es regula per la normativa que podeu obtindre junt a tota la informació relativa a la presentació de candidatures, calendari i distribució de claustrals a l'espai web de la Junta Electoral. Cal tindre en compte que el Reglament ha estat modificat amb data del 22 de maig de 2014 per acord del Claustre i suposa algunes novetats.

Normativa sobre eleccions

 
Ajudes per a les candidatures que es presenten a les eleccions dels representants dels estudiants i les estudiantes al Claustre.

La Universitat de València, mitjançant el SeDI (Servei d'Informació i Dinamització), estableix una ajuda per a la campanya electoral adreçada a les candidatures que es presenten a les eleccions de representants d’estudiants i d’estudiantes a Claustre, que es regeix per les següents Condicions Generals.
 
1.‐ Objecte: Aquestes ajudes tenen com a objectiu facilitar la comunicació de les candidatures que es presenten a claustre per a la difusió mitjançant cartells i programes impresos. Sols es podran reproduïr material i instruments de campanya electoral.
 
2.‐ Persona acreditada: Les sol∙licituds de les còpies als serveis de reprografia es realitzarà únicament per la persona responsable que haja presentat la candidatura, que caldrà que acredite la seua identitat, i signar el corresponent albarà per contabilitzar el número de còpies per candidatura.
 
3.‐ Quantitats: Amb aquesta ajuda es podran imprimir, per cada una de les candidatures presentades, com a màxim 4.500 fotocòpies en DIN A4 en blanc i negre, o 2.250 fotocòpies en DIN A3 en blanc i negre (1 fotocòpia A3 = 2 fotocòpies A4), o 600 fotocòpies en DIN A4 en color o 300 fotocòpies en DIN A3 en color (1 fotocòpia A3 color = 15 fotocòpies A4 en blanc i negre)
 
Les fotocòpies es poden combinar sempre que no se supere la quantitat equivalent a 4.500 fotocòpies DIN A4 en blanc i negre.
 
4.‐ LLoc de realització: Les fotocòpies es podran realitzar al servei de reprografia que s'haja especificat en la sol∙lictud d'aquesta ajuda, en el moment de realitzar la presentació de la candidatura per ENTREU, i que poden ser els serveis de reprografia ubicats en:

- Facultat de Farmàcia
- Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà” - Campus de Burjassot
- Facultat de Geografia i Història
- Facultat de Medicina i Odontologia
- Facultat de Psicologia
- Facultat d'Infermeria i Podologia
- Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
- Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.
‐ Aulari Nord del Campus de Tarongers.
‐ Aulari Sud del Campus de Tarongers.
‐ Campus d'Ontinyent (Administració de Campus).
 
Per tal de planificar la vostra campanya, cal que tingueu en compte que els serveis reprogràfics disposen d'un termini de 24 hores per a realitzar el treball que encomaneu.
 
5.‐ Temporització: Les fotocòpies es podran realitzar a partir de les 15h del divendres 9 de novembre, fins el 21 de novembre, últim dia de campanya electoral.
 
Per a qualsevol dubte o incidència contacta amb el SeDI, mitjancant participa@uv.es
Ajudes a col·lectius i associacions d'estudiants amb representació al Claustre de la Universitat de València.

Ajuda econòmica proporcional al número d'estudiants representants al Claustre, per a la realització d'activitats socioculturals dels grups, col·lectius o associacions d'estudiants amb representació al Claustre i inscrits al cens d'associacions i col·lectius de la Universitat de València.

El termini per a l'acceptació de les ajudes finalitza el dia 28 de febrer 2019

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies