University of Valencia logo Logo del portal

 • Health and Safety and the Environment Service

News list

Last 10 news

 • vacunacio

  19/11/19

  Vaccination Campaign Seasonal Flu 2019/2020

  The Safety and Environment Service through the Occupational Health Office, organises the vaccination campaign against seasonal flu. It will start 21 November and will end 20 December 2019. No appointment will be necessary.

  [Read more]

 • Participació del nostre servei i del Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de València.

  10/10/19

  Jornades del Plan d’Autoprotecció del Centre Cultural La Nau

  Dilluns 7 i dimarts 8 d’octubre el Servei de Prevenció i Medi Ambient va dur a terme dues jornades d’implantació del Plan d’Autoprotecció del Centre Cultural La Nau, l’edifici històric de la Universitat de València. Les jornades van comptar amb la participació del nostre servei i del Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de València. Es tracta d’una fase més dins del procés d’implantació del pla, que continuarà amb més activitats, entre d’altres, un simulacre d’emergència.

 • persona acalorada

  27/06/19

  Response to heat waves.

 • entrega premio

  26/06/19

  The Universitat de Valencia receives the “2nd recognition to the 2nd Awards Ctaima to good practices in coordinating activities”

  The candidacy was based in the way of managing coordination activities in the works of the project, which is a procedure that has been implemented counting on the collaboration of the services of UT and STM. Building companies and subcontractors must provide evidence through Ctaima to assure that they fulfil the regulations of risk prevention, coordination of activities and the rules of the building sector.

 • guanyador i delegada rectora

  27/05/19

  The Universitat de València wins the Reto30diasenbici!

  The Universitat de València wins, in its first participation, the sixth edition of the Reto30diasenbici, an initiate with the aim of promoting the use of bicycle as a mean of transportation amongst the university community.

  [Read more]

 • 02/05/19

  Comunicado elaborado por parte del grupo de trabajo junto con el área de comunicación de la Secretaria General de Crue, con motivo del día mundial de la seguridad y salud en el trabajo.

 • simulacre

  15/04/19

  Simulacre d'emergència a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació

  La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació va practicar el seu primer simulacre d’emergència per incendi a les 12:00h de divendres 12 d’abril, organitzat pel Servei de Prevenció i Medi Ambient com a part de la implantació del Pla d’Autoprotecció del centre.

  [Read more]

 • foto escales

  28/03/19

  El Consorci de Bombers i la Universitat de València organitzen la III Trobada Nacional de Trauma i la XV Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit 2019

  La Universitat de València i el Consorci Provincial de Bombers de València han signat un projecte per a la col·laboració i participació en la III Trobada Nacional de Trauma i la XV Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit que se celebrarà al maig de 2019. La reunió s'ha realitzat aquest dijous 28 de març en el Rectorat de la Universitat, amb l'assistència de la vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez García, amb Beatriz Gómez, Vicegerenta de Coordinació Econòmica i de Serveis, María Jose Vidal, Directora del Servei de Prevenció, Cristina Mateo, tècnica de prevenció de riscos laborals i F. Javier Chorro degà de la Facultat de Medicina i Infermeria. També s'ha comptat amb Josep Bort, president del Consorci Provincial de Bombers de València, amb Pere Herrera, Director del Servei Emergències Sanitàries, SES-CV i Pablo Buck, president de l'Associació d'estudiants de medicina en urgències i emergències de la Universitat, AEMES.

  [Read more]

 • 12/11/18

  La Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables celebra la seua Diada amb el lema 'Dorm bé, viu millor"

  ‘Dorm bé, viu millor' és el lema d'enguany de la Diada de les Universitats Valencianes Saludables que es commemora el mes de novembre coincidint amb la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

  [Read more]

 • rectorat

  16/07/18

  Settlement of the Governing Council of the Universitat de València to supplement the payments during temporary incapacity until 100% of the remuneration is obtained.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy