Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Coneix a Lina Mülder

  • 7 d’abril de 2022
Image de la noticia

Investigadora entusiasta i de ment oberta. Nascuda a Hamburg (Alemanya) el 10/04/1992, es va graduar en Psicologia en la Universitat d'Hamburg i va realitzar el seu mestratge en la Facultat de Medicina d'Hamburg en psicologia laboral i organitzacional. Durant el seu mestratge, va treballar en un proveïdor de gestió de salut ocupacional (BAD GmbH) i com a assistent d'investigació.

Des de gener de 2020, ha treballat amb el Prof. Dr. Thomas Rigotti en la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia com Ph.D. candidat. Allí, duu a terme un sistema de gestió de la salut per a estudiants universitaris de Magúncia i investiga l'elaboració de treballs saludables. Com Thomas Rigotti i José Ramos es coneixen per un projecte d'investigació puntual sobre contractes psicològics, ella va aprofitar per a descobrir el món de la investigació espanyola en l'Institut d'Investigació IDOCAL de la Universitat de València.

Està interessada en la psicologia de la salut ocupacional, la investigació i aprendre espanyol durant el seu sojorn.