Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

L'Institut Universitari d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) pretén fomentar, des de l'àmbit acadèmic, la investigació per a millorar tant la qualitat de vida de les persones com el funcionament de les organitzacions.

Per a això, desenvolupa diferents línies d'investigació i participa en diferents projectes de formació de futurs professionals. En relació amb aquest últim aspecte, coordina el programa de Doctorat Interuniversitari en Psicologia del Recursos Humans, impartit per la Universitat de València i la Universitat de Sevilla, i dirigit a formar investigadors i professionals d'alt nivell en el camp de la Psicologia dels Recursos Humans.

També coordina el Màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans, impartit per un consorci de diferents universitats europees (València, Barcelona, Bolonya i Coïmbra), en el qual col·laboren també altres universitats com l'Institut Tecnològic de Florida, el d'Illinois, i les universitats de Brasília, Baltimore i Puerto Rico.

Així mateix, participa en el Màster Internacional d´Investigació en Psicologia del Treball i les Organitzacions, juntament amb la Universitat de Maastricht i la Universitat Leuphana de Lüneburg.

Finalment, alguns membres del Idocal realitzen la seua investigació en el Laboratori de Neurociència Social Cognitiva (LabNSC).