Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

ASI (Assesorament de Software i Informàtica)

El Servici d'Assessorament en Software i Informatica (ASI) es un servici ofertat per als membres de l'IDOCAL.

Ho presta Isabel Rodríguez, secretaria de l'IDOCAL i professora de Psicologia Social (Treball i Organitzacions) de l'Universitat de Valencia.

Es un recurs de consulta sobre qüestions relacionades en l'ús d'alguns programes/recursos de l'Universitat sobre els que ha oferit diversos cursos: Moodle (aula virtual), Limesurvey, Microsoft Teams, Refworks, Mendeley, bases de senyes bibliogràfiques, programes de videoconferencia, etc. Així mateix, se poden consultar alguns temes relacionats en l'ús de l'ordinador (PC-Windows).

Per favor, tin en compte que Isabel Rodríguez no es informàtica, però la seua experiència pot ajudar-te a solucionar alguns problemes. Si el que tens és alguna incidència (per ex., problemes per a recuperar la teua
contrasenya o erros d'acces), hauràs de contactar amb el servici d'informàtica de l'Universitat (a través del CAU: solicituts.UV.es).
 
 Inicialment, el servici s´ofereix 2 hores/setmana en modalitat online a través de Microsoft Teams (per a la qual cosa és necessari tindre un compte en esta aplicació). Són 4 blocs de 30 minuts cadascun (11.30-
12.00; 12.00-12.30; 12.30-13.00; 13.00-0-13.30). Pots reservar un bloc de temps per a realitzar la teua consulta cada volta que accedeixes a la pàgina de reserves.
 
El funcionament del servici és molt senzill. Si vols usar-lo, hauràs de seguir els següents passos:

  1. Selecciona el dia i hora en el calendari que apareix a continuació.
  2. Indica els detalls que se sol·liciten: nom i email. Hauràs de fer una breu descripció de la teua consulta.
  3. Consulta el correu abans de conectar-te per si haguera alguna incidència i s'haguera d'anul·lar la cita en l'últim moment.

 
El servici d'assessorament se prestarà en la data i bloc sol·licitat a través de Microsoft Teams.