University of Valencia logo Logo Information Service Logo del portal

Lliurament i presentació dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació a La Nau

  • December 12nd, 2019
premis universitat de valència d'escriptura de creació

El dijous 19 de desembre de 2019, a les 18 h, La Nau Centre Cultural acollirà l’acte de lliurament de la 16a edició dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació. El certamen ha guardonat Simetria imperfecta, de Carles Llopis, en la categoria de Poesia en valencià; Casi azul, de María Wieden, en Poesia en castellà; De quan fórem estrelles i coets, de J. Àngel Cano, en Narrativa breu en valencià; requilorio, de Fátima Mañas, en Narrativa breu en castellà; De Vino y Sefué. Reflejo de un universo no tan paralelo, d’Alexandre Tomàs, en Teatre, i El Alto, de Sergio Iván Martínez, en la modalitat de Guió de curtmetratge.

L’acte de lliurament dels Premis UV d’Escriptura de Creació, en què també es presentaran les obres ja editades, comptarà amb la presència, entre d’altres, de Mercedes Elizalde, Delegada de la rectora per a l’Estudiantat, i Amparo Ricós, degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Interpretació, i serà presentat per Bibiana Collado, poetessa guardonada en anteriors edicions i professora del Taller de l’Aula Oberta de poesia.

Aquests premis, organitzats pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport, la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i les Aules de Literatura, d’Arts Escèniques i de Cinema, tenen com a objectiu promoure la creació literària entre l’estudiantat de les universitats valencianes. Contemplen sis modalitats amb una dotació de 1.000 euros en cadascuna. A més, les obres guardonades en Poesia i Narrativa han estat publicades per Edicions 96 i la modalitat de Teatre en la Colección Teatro Siglo XXI.

Dia: dijous, 19 de desembre de 2019.

Lloc: Paranimf de La Nau Centre Cultural (carrer de la Universitat, 2, València).

Entrada lliure. Aforament limitat.