Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

 • 29/06/20 - 01/07/20

  XVIII CONGRÉS DE LA SEHM "MEDICINA, CIÈNCIA I LLEI

  València, 29-30 de juny i 1 de juliol de 2020

 • 10/09/13 - 13/09/13

  IV Trobada de Joves Investigadors en Història Contemporània

  Dins d'aquest congrés es realitzarà una sessió o taula/taller titulada Ciencia, medicina y sociedad: debates y perspectivas en historia de la ciencia, en la qual es presentaran 14 comunicacions d'estudiants del màster i doctorat de València, Barcelona i altres ciutats. Les comunicacions relacionades amb la història de la ciència tindran lloc el dimecres 11 i el dijous 12 de 9:30 a 11:00 hores a la Facultat de Geografia i Història . D'altra banda, el dijous 12 a la vesprada a l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero també se celebraran altres sessions i activitats.

 • 06/06/13 - 08/06/13

  XIV UNIVERSEUM Meeting - Patrimoni universitari

  L'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero (centre mixt de la Universitat de València i el CSIC), amb seu al Palau de Cerveró, acollirà la Trobada anual de la xarxa europea de patrimoni acadèmic UNIVERSEUM, baix el lema University heritage today: Beyond public engagement? La conservació, l'estudi i la difusió del patrimoni universitari, en totes les seves formes, presenta problemes específics i una gran complexitat. Quins són les preocupacions i les necessitats del patrimoni universitari en l'actualitat? Quins temes han de ser abordats en un moment de grans canvis, tant en l'àmbit cultural i sociopolític com en l'universitari? El XIV UNIVERSEUM Meeting pretén ser un fòrum de debat en el qual intercanviar experiències i presentar recerques que permetin identificar de manera més precisa la naturalesa d'aquestes qüestions.

 • 22/03/13 - 22/03/13

  Circulation of Scientific Knowledge on Health and Nutrition. Workshop / Research group SANHISOC

  Salón de Actos, Instituto Historia de la Medicina y de la Ciencia López Piñero.

 • 15/11/12 - 18/11/12

  XII Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica

  La Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca la XII Trobada, reunió científica que acull els historiadors de la ciència, de la tècnica i de la medicina que hi vulguen participar.