Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

Fins al 30 de juny, CHEC² busca socis relacionats amb el desafiament climàtic per a contribuir al programa Horitzó Europa

  • 12 de juny de 2023
Image de la noticia

El projecte CHEC² – Challenging the Health Effects of Climate Change és la iniciativa que l’IRTIC desitja coordinar en la convocatòria del programa Horitzó Europa “HORIZON-MISS-2023-CLIMA-01: Demonstration of climate resilience solutions in support of the implementation of the Adaptation to Climate Change Mission”. La seua duració estimada serà de 36 mesos, el pressupost se situarà al voltant dels 18 milions d'euros i els socis interessats a participar poden posar-se en contacte amb l'institut d'investigació a través de la direcció chec2@irtic.uv.es fins al 30 de juny.

L'acció estarà d'acord amb els objectius de la Missió d'Adaptació al Canvi Climàtic de mobilitzar almenys a 150 regions perquè posen a prova les solucions més necessàries a escala local per a augmentar la resiliència climàtica i dur a terme almenys 75 demostracions en profunditat de transformacions sistèmiques per a la resiliència climàtica.

Per a aquesta convocatòria, l’IRTIC cerca a socis pertanyents de la UE que exercisquen activitats relacionades amb el desafiament climàtic com a autoritats locals i regionals vinculades a la salut, gestió d'emergències i impacte en la salut; organitzacions públiques i privades d'investigació, organitzacions transnacionals de salut i ONG. Les entitats interessades que s'adapten a aquest perfil poden enviar la seua informació de contacte, com s'ha indicat anteriorment, a chec2@irtic.uv.es.

Per a incentivar el desenvolupament de tecnologies innovadores amb aplicacions útils en la ciutadania i les organitzacions, l’IRTIC ha impulsat la plataforma Join Consortium, des d'on anunciarà convocatòries com la present en la qual les entitats interessades podran enviar la seua informació per a ser tingudes en consideració. A través d'aquesta eina, es pot accedir a més detalls de sobre CHEC².