Logo de la Universdad de Valencia Logo Instituto Universitario de Biotecnología y Biomedicina (BIOTECMED) Logo del portal

Resultados de la búsqueda135 resultados

  • Desarrollo de cultivos iniciadores líquidos para la inducción de la fermentación maloláctica. (Capítol de llibre)

    Berbegal, C.; Pardo, I.; Navascués, E.; Ferrer, S.

    (2009). Llibre

    Nuevos Horizontes en la Vicultura y Enología.

    Pp.: 257-260. España.

    ISBN: 978-84-8158-438-7
  • Comparación influencia de factores de importancia enológica en la actividad de las Enzimas Amino Oxidasas. (Capítol de llibre)

    Callejón, S.; Ferrer, S.; Pardo, I.

    (2009). Llibre

    Nuevos Horizontes en la Viticultura y Enología.

    Pp.: 395-398. España.

    ISBN: 978-84-8158-438-7
  • Evaluación de diferentes temperaturas de congelación para la conservación de Bacterias Lácticas mediante liofilización. (Capítol de llibre)

    Mañez-Lázaro, R.; Olmeda, I.; Ferrer, S.; Pardo, I.

    (2009). Llibre

    Nuevos Horizontes en la Viticultura y Enología.

    Pp.: 245-248. España.

    ISBN: 978-84-8158-438-7
  • Molecular approaches for the identification and characterisation of oenological lactic acid bacteria

    Pozo-Bayón, M. A.; Pardo, I.; Ferrer, S.; Moreno, M. V.

    (2009). Article

    African Journal Of Biotechnology.

    Kenia.

    ISSN: 1684-5315
  • Lactobacillus oeni sp. nov., a new species from wine

    Mañes-Lázaro, Rosario; Ferrer, Sergi; Rosselló-Mora, Ramón; Pardo, Isabel

    (2009). Article

    International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.

    Reino Unido.

    ISSN: 1466-5026
  • Effect of micro-oxygenation on the evolution of aromatic compounds in wines: Malolactic fermentation and ageing in wood

    Hernández-Orte, P.; Lapeña, A. C.; Escudero, A.; Astrain, J.; Baron, C.; Pardo, I.; Polo, L.; Ferrer, S.; Cacho, J.; Ferreira, V.

    (2009). Article

    Food Science and Technology International. Num.42

    Pp.: 391-401. Estados Unidos de América.

    ISSN: 1082-0132
  • Erwinia piriflorinigrans sp. nov., a novel pathogen that causes necrosis of pear blossoms

    López, María M.; Roselló, Montserrat; Llop, Pablo; Ferrer, Sergi; Christen, Richard; Gardan, Louis

    (2009). Article

    International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.

    Reino Unido.

    ISSN: 1466-5026
  • Lactobacillus aquaticus sp. nov., isolated from a Korean freshwater pond

    Mañes-Lázaro, Rosario; Song, J.; Pardo, Isabel ; Cho, J.-C.; Ferrer, Sergi

    (2009). Article

    International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.

    Reino Unido

    ISSN: 1466-5026
  • Bridging two cultures: a secondary school/university partership experience at the University of Valencia, Spain inted

    Férnandez, M.; Aznar, F. J.; Raduán, A.; Alcober, J.; Atienza, V.; Bernal, D.; Carrasco, P.; Ferrer, S.; García-Ferris, C.; González - Bosch; LLorens, J.; Mañes, R.; Martínez, C.; Matallana, E.; Mateu, I.; Pamblanco, M.; Pardo, I.; Pascual, L. I.; Peretó, J.; Puche, F.; Rodrigo, M. I.; Martínez - García, F.; Lorente, M. J.

    (2008). Acta congrés

    International Techonology, Education and Development Conference.

    Pp.: 1-3. España.

  • Eficacia de la microfiltración en la elaboración de vinos embotellados

    Lucía Polo; Ferrer, Sergi; Pardo, Isabel

    (2008). Article

    ACE-Revista de Enología. Num.98

    España.