Resultados de la búsqueda135 resultados
-
Desarrollo de cultivos iniciadores líquidos para la inducción de la fermentación maloláctica. (Capítol de llibre)
Berbegal, C.; Pardo, I.; Navascués, E.; Ferrer, S.
(2009). LlibreNuevos Horizontes en la Vicultura y Enología.
Pp.: 257-260. España.
ISBN: 978-84-8158-438-7 -
Comparación influencia de factores de importancia enológica en la actividad de las Enzimas Amino Oxidasas. (Capítol de llibre)
Callejón, S.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2009). LlibreNuevos Horizontes en la Viticultura y Enología.
Pp.: 395-398. España.
ISBN: 978-84-8158-438-7 -
Evaluación de diferentes temperaturas de congelación para la conservación de Bacterias Lácticas mediante liofilización. (Capítol de llibre)
Mañez-Lázaro, R.; Olmeda, I.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2009). LlibreNuevos Horizontes en la Viticultura y Enología.
Pp.: 245-248. España.
ISBN: 978-84-8158-438-7 -
Molecular approaches for the identification and characterisation of oenological lactic acid bacteria
Pozo-Bayón, M. A.; Pardo, I.; Ferrer, S.; Moreno, M. V.
(2009). ArticleAfrican Journal Of Biotechnology.
Kenia.
ISSN: 1684-5315 -
Lactobacillus oeni sp. nov., a new species from wine
Mañes-Lázaro, Rosario; Ferrer, Sergi; Rosselló-Mora, Ramón; Pardo, Isabel
(2009). ArticleInternational Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
Reino Unido.
ISSN: 1466-5026 -
Effect of micro-oxygenation on the evolution of aromatic compounds in wines: Malolactic fermentation and ageing in wood
Hernández-Orte, P.; Lapeña, A. C.; Escudero, A.; Astrain, J.; Baron, C.; Pardo, I.; Polo, L.; Ferrer, S.; Cacho, J.; Ferreira, V.
(2009). ArticleFood Science and Technology International. Num.42
Pp.: 391-401. Estados Unidos de América.
ISSN: 1082-0132 -
Erwinia piriflorinigrans sp. nov., a novel pathogen that causes necrosis of pear blossoms
López, María M.; Roselló, Montserrat; Llop, Pablo; Ferrer, Sergi; Christen, Richard; Gardan, Louis
(2009). ArticleInternational Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
Reino Unido.
ISSN: 1466-5026 -
Lactobacillus aquaticus sp. nov., isolated from a Korean freshwater pond
Mañes-Lázaro, Rosario; Song, J.; Pardo, Isabel ; Cho, J.-C.; Ferrer, Sergi
(2009). ArticleInternational Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
Reino Unido
ISSN: 1466-5026 -
Bridging two cultures: a secondary school/university partership experience at the University of Valencia, Spain inted
Férnandez, M.; Aznar, F. J.; Raduán, A.; Alcober, J.; Atienza, V.; Bernal, D.; Carrasco, P.; Ferrer, S.; García-Ferris, C.; González - Bosch; LLorens, J.; Mañes, R.; Martínez, C.; Matallana, E.; Mateu, I.; Pamblanco, M.; Pardo, I.; Pascual, L. I.; Peretó, J.; Puche, F.; Rodrigo, M. I.; Martínez - García, F.; Lorente, M. J.
(2008). Acta congrésInternational Techonology, Education and Development Conference.
Pp.: 1-3. España.
-
Eficacia de la microfiltración en la elaboración de vinos embotellados
Lucía Polo; Ferrer, Sergi; Pardo, Isabel
(2008). ArticleACE-Revista de Enología. Num.98
España.