Resultados de la búsqueda135 resultados
-
Análisis y control de aminas biógenas en vino
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.
(2005). ArticleTecnología del vino.
Ene/Feb, pp. 29-32
ISSN: 1578-6153 -
Polyphasic study of wine Lactobacillus strains: taxonomic implications
Rodas, A. M.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2005). ArticleInternational Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology.
Reino Unido.
ISSN: 1466-5026 -
Biogenic amines in wines from three Spanish regions
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.
(2005). ArticleJournal of Agricultural and Food Chemistry. Num.53
Estados Unidos de América.
ISSN: 0021-8561 -
Which lactic acid bacteria are responsible for histamine production in wine?
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2005). ArticleJournal of Applied Microbiology (Reino Unido). Num.99
Pp.: 580-586
ISSN: 1364-5072 -
Prevenció de l'aparició d'amines biògenes en vins
Ferrer, S.; Pardo, I.
(2005). ArticleACE-Revista de Enología. Num.22
Pp.: 6-8. España.
-
Nuevas tecnologías para el desarrollo y control de la fermentación maloláctica
Pardo, I.; Maicas, S.; Rodas, A.; Blasco, L.; Landete, J. M.; Polo, L; Ferrer, S.
(2005). ArticleTecnología del vino. Num.28
Pp.: 78-86. España.
ISSN: 1578-6153 -
Prevención de la aparición de aminas biógenas en vinos
Ferrer, S.; Pardo, I.
(2005). ArticleACE-Revista de Enología. Num.70
Pp.: 6-8. España.
-
Nuevas tecnologías para el desarrollo y control de la fermentación maloláctica
Pardo, I.; Maicas, S.; Rodas, A.; Blasco, L.; Landete J. M.; Polo, L.; Ferrer, S.
(2005). ArticleAlimentación, equipos y tecnología. Num.8
Pp.: 51-58. España.
ISSN: 0212-1689 -
Influencia de factores físico-químicos del vino sobre la producción de histamina
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.
(2004). ArticleTecnología del vino.
Pp.: 69-70. Sept./Oct. España.
ISSN: 1578-6153 -
Improved enzymatic method for the rapid determination of histamine in wine
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2004). ArticleFood Additives and Contaminants. Num.21
Pp.: 1149-1154. Reino Unido.
ISSN: 0265-203X