Logo de la Universdad de Valencia Logo Instituto Universitario de Biotecnología y Biomedicina (BIOTECMED) Logo del portal

Resultados de la búsqueda135 resultados

  • Rapid identification of lactic acid bacteria isolated from grape must and wine by amplified ribosomal DNA restriction analysis (ARDRA). (Capítol de llibre)

    Rodas, A.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (2003). Llibre

    OEnologie.

    Pp.: 247-249.  Editions TEC & DOC. Francia.

    ISBN: 2-7430-0649-8
  • Análisis de la presencia en vino de tiramina y de bacterias lácticas con actividad tirosina descarboxilasa

    Landete, J. M.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.

    (2003). Article

    Tecnología del vino.

    Pp.: 115-118. España.

    ISSN: 1578-6153
  • Acidificación biológica de vinos con bajo contenido en ácidos. (Capítol de llibre)

    Val Villa, Palmira; Ferrer Soler, Sergi; Pardo Cubillos, Isabel

    (2002). Llibre

    Enólogos. Num.20

    Pp.: 34-40. España.

  • NAD(P)H regeneration is the key for heterolactic fermentation of hexoses in Oenococcus oeni

    Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (2002). Article

    Microbiology-UK. Num.148

    Pp.: 325-332. Reino Unido.

    ISSN: 1350-0872
  • Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biológicas. (Capítol de llibre)

    Fuster, A.; Kriger, S.; Santiago, L.; Palacios, A.; Izquierdo, B.; Larrea, M.; Barrueco, I.; Rodriguez, E.; Madrazo, J.; Bonilla, J. A.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.

    (2002). Llibre

    La Semana Vitivinícola.

    Pp.: 1830-1836. España.

  • The potential of positively-charged cellulose sponge for malolactic fermentation on wine, using Oenococcus oeni

    Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (2001). Article

    Enzyme and Microbial Technology. Num.28

    Pp.: 415-419. Estados Unidos de América.

    ISSN: 0141-0229
  • The effects of freeze-drying of Oenococcus oeni upon induction of malolactic fermentation in red wine

    Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (2000). Article

    International Journal of Food Science and Technology. Num.35

    Pp.: 75-80. Reino Unido.

    ISSN: 0950-5423
  • Malolactic fermentation in wine with high densities of non-proliferating Oenococcus oeni

    Maicas, S.; Natividad, A.; Ferrer, S.; Pardo, I.

    (2000). Article

    World Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.16

    Pp.: 805-810. Reino Unido.

  • Improvement of volatile composition of wines by controlled addition of malolactic bacteria

    Maicas, S.; Gil, J. V.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (1999). Article

    Food Research International. Num.32

    Pp.: 491-496. Estados Unidos de América.

    ISSN: 0963-9969
  • Continuous malolactic fermentation in red wine using free Oenococcus oeni

    Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.

    (1999). Article

    World Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.15

    Pp.: 737-379. Reino Unido.

    ISSN: 0959-3993