Resultados de la búsqueda135 resultados
-
Rapid identification of lactic acid bacteria isolated from grape must and wine by amplified ribosomal DNA restriction analysis (ARDRA). (Capítol de llibre)
Rodas, A.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(2003). LlibreOEnologie.
Pp.: 247-249. Editions TEC & DOC. Francia.
ISBN: 2-7430-0649-8 -
Análisis de la presencia en vino de tiramina y de bacterias lácticas con actividad tirosina descarboxilasa
Landete, J. M.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.
(2003). ArticleTecnología del vino.
Pp.: 115-118. España.
ISSN: 1578-6153 -
Acidificación biológica de vinos con bajo contenido en ácidos. (Capítol de llibre)
Val Villa, Palmira; Ferrer Soler, Sergi; Pardo Cubillos, Isabel
(2002). LlibreEnólogos. Num.20
Pp.: 34-40. España.
-
NAD(P)H regeneration is the key for heterolactic fermentation of hexoses in Oenococcus oeni
Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(2002). ArticleMicrobiology-UK. Num.148
Pp.: 325-332. Reino Unido.
ISSN: 1350-0872 -
Mejora de la calidad y la tipicidad de los vinos con la ayuda de nuevas herramientas biológicas. (Capítol de llibre)
Fuster, A.; Kriger, S.; Santiago, L.; Palacios, A.; Izquierdo, B.; Larrea, M.; Barrueco, I.; Rodriguez, E.; Madrazo, J.; Bonilla, J. A.; Ferrer, S.; Polo, L.; Pardo, I.
(2002). LlibreLa Semana Vitivinícola.
Pp.: 1830-1836. España.
-
The potential of positively-charged cellulose sponge for malolactic fermentation on wine, using Oenococcus oeni
Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(2001). ArticleEnzyme and Microbial Technology. Num.28
Pp.: 415-419. Estados Unidos de América.
ISSN: 0141-0229 -
The effects of freeze-drying of Oenococcus oeni upon induction of malolactic fermentation in red wine
Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(2000). ArticleInternational Journal of Food Science and Technology. Num.35
Pp.: 75-80. Reino Unido.
ISSN: 0950-5423 -
Malolactic fermentation in wine with high densities of non-proliferating Oenococcus oeni
Maicas, S.; Natividad, A.; Ferrer, S.; Pardo, I.
(2000). ArticleWorld Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.16
Pp.: 805-810. Reino Unido.
-
Improvement of volatile composition of wines by controlled addition of malolactic bacteria
Maicas, S.; Gil, J. V.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(1999). ArticleFood Research International. Num.32
Pp.: 491-496. Estados Unidos de América.
ISSN: 0963-9969 -
Continuous malolactic fermentation in red wine using free Oenococcus oeni
Maicas, S.; Pardo, I.; Ferrer, S.
(1999). ArticleWorld Journal of Microbiology & Biotechnology. Num.15
Pp.: 737-379. Reino Unido.
ISSN: 0959-3993