University of Valencia logo Logo Master's Degree in Actuarial and Financial Sciences Logo del portal

La companyia d'assegurances Ibercaja participa en un seminari del màster

  • December 20th, 2022

El dimarts 20 de desembre, a les 17:45 hores, en l'Aula 514 de l'Aulari Sud, Martin Pascual i Yara Marrahi (Ibercaja) imparteixen aquest seminari sobre la importància de les pràctiques en una companyia d'Assegurances i Reassegurances com és Ibercaja.

Martin Pascual San Martin, director General d'Ibercaja Vida, i Yara Marrahi Mancheño, coordinadora de Negoci d'Ibercaja Vida, compartiran amb l'alumnat del Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres els seus coneixements sobre el paper que juguen els agents d'assegurances en l'escenari actual que travessa el sector d'assegurances de vida, entre altres temes.

Martin Pascual San Martin és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Saragossa i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. Pascual va iniciar la seua carrera professional en el sector assegurador en 1994 en VidaCaixa, entitat en la qual va treballar com a actuari d'assegurances durant cinc anys. En 1999 es va incorporar a Ibercaja Vida com a responsable del Departament Tècnic, càrrec en el qual ha romàs fins que va passar a ser director General d'Ibercaja Vida.

Yara Marrahi Mancheño va estudiar a la Universitat de València el Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Va cursar el Màster en Ciències Actuarials i Financeres, que va finalitzar en 2016. Dos anys després es va incorporar a Ibercaja Vida com a tècnic en el Departament de Producció, fins a 2022 quan va ser nomenada coordinadora de Desenvolupament de negoci, càrrec que ostenta en l'actualitat.

 

Cartell