University of Valencia logo Logo Master's Degree in Actuarial and Financial Sciences Logo del portal

Un antic alumne del màster participa en la trobada sobre intel·ligència artificial del Banc d'España

  • June 13rd, 2022
Rubén Herrera

Rubén Herrera presentarà el treball “La manipulació de l'Euribor: Una anàlisi amb tècniques de classificació d'aprenentatge automàtic” en la jornada organitzada pel Banc d'Espanya el 17 de juny a Madrid.

El Banc d'Espanya organitza la trobada “Intel·ligència Artificial aplicada a serveis financers”, on es presentarà, entre altres, el treball “The manipulation of Euribor: An analysis with machine learning classification techniques”.

Un dels coautors d'aquest estudi és Rubén Herrera Giménez, egressat del Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València, premi al millor Treball Final de Màster de la Facultat d'Economia de la UV en 2019 i premi al millor Treball Final de Màster de la Càtedra DEBLANC (Aplicació de Metodologies Estadístiques, Econòmiques i d'Aprenentatge Automàtic per a la Detecció de Delictes Financers i Blanqueig de Capitals). En l'actualitat és assessor actuarial vinculat a EY, entitat en la qual està desenvolupant la línia "Actuarial Analytics".

Rubén Herrera s'encarregarà de presentar les conclusions de l'article en la trobada del pròxim 17 de juny a Madrid. A Herrera s'uneixen com a coautors d'aquesta investigació Francisco Climent, catedràtic en el Departament d'Economia Financera i Actuarial de la UV, Pedro Carmona i Alexandre Momparler, tots dos investigadors de la UV en les àrees de comptabilitat i finances empresarials.

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 17 de juny de 2022 a Madrid i pot assistir-se de manera telemàtica en aquest enllaç.