Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Bioinformàtica Logo del portal

València és una de les destinacions preferides pels estudiants Erasmus

  • 27 d’abril de 2016
Image de la noticia

La qualitat de vida, el clima, la cultura i la vida nocturna són alguns dels factors que atreuen als i les estudiants Erasmus a Espanya. En una enquesta realitzada, entre més de 26.000 estudiants europeus per Uniplaces, un portal de reserves d'allotjaments universitaris, ho demostra. València es troba dins de les 20 ciutats més sol·licitades, sent la quarta ciutat millor valorada.

El programa ERASMUS (European Region Action Scheme for the Mobility of University Students) va néixer en 1987 amb la fi fomentar l'intercanvi d'estudiants entre les universitats europees i la Universitat ha participat des dels seus inicis. 

La Universitat de València continua sent líder al programa d'intercanvi Erasmus i es posiciona com la universitat pública de València amb major recepció i enviament d'estudiants Erasmus.

Segons les últimes dades publicades per la Comissió Europea, la Universitat de València continua sent líder al programa d'intercanvi Erasmus i es posiciona com la universitat pública de València amb major recepció i enviament d'estudiants Erasmus. Es tracta a més de la tercera universitat espanyola amb més de 1.700 estudiants rebuts, procedents de destinacions com Itàlia, Alemanya, França i Regne Unit.

Pel que es refereix a l'enviament d'estudiants del programa Erasmus, la Universitat de València també ocupa la tercera posició i les seues destinacions més sol·licitades són Itàlia, Alemanya, Regne Unit i França. Són més d'1.500 els i les estudiants que han realitzat estades d'estudis o de pràctiques formatives a Europa.