
Dilluns, 5 de maig
15:00-18:00
Facultat d'Economia
Sala Ignasi Vilallonga (1ª planta)
PROGRAMA:
15:00-15.30
AECOC: la colaboració al servici de la competitivitat empresarial.
David Esteller
Responsable del projecte Food Waste i ex responsable d'assesoria de l'àrea d'Identificació Automàtica d'AECOC.
15:30-16:00
eScan: el nou paper del codi de barres en la relació amb el consumidor
David Esteller
Responsable del projecte Food Waste i ex responsable d'assesoria de l'àrea d'Identificació Automàtica d'AECOC.
16:00-17:00
Beneficis de les bones pràctiques de colaboració fabricant-distribuidor en l'àmbit comercial-trade marketing.
Belén Derqui
Consultora independent amb més de 20 anys d'experiència en Màrqueting i Vendes en Gran Consum.
Ex directora de Sales Development en Sara Lee Bakery Group.
17:00-18:00
Recomanacions AECOC per la logística: beneficis i estalvis d'una cadena de subministrament eficient.
Enrique Boigues
Ex director de Logística i Transport d'AECOC
Organitzen:
MBA
Departament de Comercialització i Investigació de Mercats
Links: