University of Valencia logo Logo Master's Degree in Business Management (MBA) Logo del portal

Activitat d'Innovació i Sostenibilitat en l'Agricultura per a l'estudiantat del màster MBA

  • Web and Marketing Unit
  • February 19th, 2024
Persones revisant un plànols a l'ordinador

El passat 16 de novembre els estudiants del Màster MBA van gaudir d'una experiència educativa única en Grup Sanz

Els estudiants del programa de MBA de la Comunitat Valenciana van participar recentment en una experiència immersiva en Grup Sanz, una empresa líder en el sector agrícola. Esta visita educativa els va permetre explorar de prop la fusió entre innovació tecnològica i pràctiques sostenibles, elements claus en el futur de l'agricultura.

El més destacat:

  • Innovació en Producte: Descobriment de la gamma de productes de Grup Sanz, incloent-hi marques líders com Pulmic, Kamikaze i Keeper.
  • Processos i Disseny: Aprenentatge sobre els processos de disseny i fabricació avançada.
  • Màrqueting Global: Lliçons sobre estratègies de màrqueting i distribució en el mercat internacional.

Veus dels Participants:

  • Felipe Bruna: "L'experiència en Grup Sanz ha sigut extraordinàriament inspiradora. Veure com la companyia adopta innovacions tecnològiques mentres manté un compromís ambiental és un exemple de lideratge en la indústria".
  • Pierre-Louis Fargues: "La visita va ser reveladora i va confirmar el lideratge de Grup Sanz en el sector. Impressionat no sols per la seua fàbrica avançada sinó també pel seu compromís social".

Impacte Educatiu i Professional: 

La visita ha sigut un catalitzador per a inspirar a una nova generació de líders empresarials conscients, equipant-los amb coneixements i experiències valuoses per a aplicar en les seues futures carreres.

Esta experiència no sols va ampliar la comprensió dels estudiants sobre la importància de l'equilibri entre innovació i sostenibilitat, sinó que també va subratllar el paper vital de la tecnologia en l'avanç de pràctiques agrícoles responsables.

Volem agrair a Carlos Ledó, fundador de Idai Nature i a José Antonio Escrihuela, Director General de Grupo Sanz, per la seua disposició i excel·lent guia en estes experiències.